Κύπελλο Ελλάδος. Νίκη- πρόκριση της Βέροιας 2-0 τον Διαγόρα. Δύο γκολ ο Σιμόνι.

Κύπελλο Ελλάδος. Νίκη- πρόκριση της Βέροιας 2-0 τον Διαγόρα. Δύο γκολ ο Σιμόνι.

Χωρίς να δυσκολευθεί ιδιαίτερα η ομάδα της Βέροιας πέρασε στην 4η φάση του κυπέλλου Ελλάδος κερδίζοντας τον Διαγόρα Ρόδου με 2-0, (υποδέχεται τον Λεβαδειακό) χάρις σε δύο πολύ όμορφα γκολ του νεαρού Αλμπέρτο Σιμόνι , οποίος μάλιστα μπήκε ως αλλαγή στο 15' λεπτό λόγο του τραυματισμού του Σκανθαρούδη 

Η Βέροια είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και χωρίς να παρουσιάζει πολύ καλό θέαμα  στο α' ημίχρονο έμεινε στο 0-0 . Φυσικά η ζέστη που επικρατούσε την ώρα του αγώνα υποχρέωσε τον Κοζανίτη διαιτητή να κάνει δύο διακοπές για να δροσιστούν οι παίκτες , και ήταν δικαιολογημένη η μέτρια εμφάνιση της ομάδας. Είνια αδικαιολόγητοι εκεί στην Επιτροπή του Κυπέλλου να ορίζουν παιχνίδια τέτοια ώρα και με τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Εκτός αυτού να μην χαλάσουν το ...χατίρι του Διαγόρα αφού έγινε και αλλαγή ημερομηνίας . 

Στο β' ημίχρονο η Βέροια έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του κέντρου πίεσε την άμυνα του Διαγόρα και πέτυχε δύο πολύ ωραία γκόλ με τον Σιμόνι και έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ 

Η ομάδα λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έδειξε οτι είνια έτοιμη να μπει στην μάχη με αξιώσεις και να κατακτήσει τον τίτλο.

Με την άποψη μας συμφώνησε και ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης που παρακολούθησε τον αγώνα από τον χώρο των επισήμων μαζί με τον συνάδελφο Παναγιώτη Στεφάνου.

"Νομίζω οτι η Βέροια είνια μία πολύ καλή ομάδα και το πρώτο φαβορί για την άνοδο." 

Πιστεύομε οτι οι παίκτες ξέρουν οτι έχουν μπροστά τους ένα μαραθώνιο και πρέπει σε κάθε αγώνα να υπερβάλουν τους εαυτούς τους ώστε να οδηγήσουν την βασίλισσα του βορρά ψηλότερα. 

Φασεις και γκολ 

 30' Γέμισμα του Λεφίδη για τον Σιμόνι, ο οποίος μέσα στην περιοχή του Διαγόρα ξεμαρκαρίστηκε ωραία και έπιασε το σουτ, για να μπλοκάρει ο Τσέλιος.


37' Οι Βεροιώτες ζητούν πέναλτι σε τράβηγμα μέσα στην περιοχή του Σιμόνι, με τον διαιτητή να διατάσσει να συνεχιστεί το ματς


41' Πολύ καλή στιγμή για τη "Βασίλισσα" με τον Πέντα να βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Κανούλα, αυτόν να πιάνει το σουτ αλλά τον Τσέλιο να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.


49' Ο Πολύζος  βρήκε ωραία τον Σιμόνι στην καρδιά της άμυνας του Διαγόρα και αυτός με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 για τη ΒΕΡΟΙΑ!


58' Ο Μεληκιώτης κλέβει τη μπάλα στα δεξιά, δίνει στον Βεργώνη και αυτός βρίσκει ωραία τον Σιμόνι μέσα στην περιοχή του Διαγόρα και σε πλάγια θέση, ο οποίος με πανέμορφο δεξί σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Τσέλιου γράφοντας το 2-0!


88' Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα με τον Μπαρμπαρούση να πιάνει σκαστό σουτ μέσα από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βοσνιάδη!


Συνθέσεις 
ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μανιώτης, Μαραγκός, Πολύζος (79’ Ζούρκος), Βεργώνης, Πέντα, Μελικιώτης (73’ Χατζάρας), Κανούλας, Σκαθαρούδης (15’ Σιμόνι).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης (61’ Μανωλάκης), Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτσι (69’ Αμπατανέο), Καρπαθάκης, Κέρι, Γλυνός, Μπελέρης, Ναβαλόν (46’ Μπουρλάκης), Μπαρμπαρούσης.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...