Αναλαμβάνουν από σήμερα  τις θέσεις τους οι νέοι Πρόεδροι

Αναλαμβάνουν από σήμερα τις θέσεις τους οι νέοι Πρόεδροι

Από σήμερα αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους οι νέοι Πρόεδροι των Επιχειρήσεων, των Νομικών Προσώπων και των Επιτροπών του Δήμου Βέροιας, μετά τον ορισμό τους από το Δημοτικό Συμβούλιο το βράδυ της Δευτέρας.

Βαρύτητα στην εξωστρέφεια για την ΚΕΠΑ


Νέος πρόεδρος στην ΚΕΠΑ, ο Θεόφιλος Κορωνάς, ο οποίος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας, έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη νέα του ιδιότητα. Ο κ. Κορωνάς θα ξεκινήσει τις πρώτες επαφές του στην ΚΕΠΑ με τους προϊσταμένους και τους εργαζόμενους και εκ πρώτης θα λάβει γνώση για το πρόγραμμα των δράσεων μέχρι το τέλος του έτους, για να συνεχίσει με τον προγραμματισμό της ΚΕΠΑ για τη νέα χρονιά.

Η δέσμευση πάντως του νέου Προέδρου, όπως είπε χθες στο «Λαό», είναι να παραμείνουν και να αναβαθμιστούν, όσον το δυνατόν, οι υπάρχουσες επιτυχημένες και εξωστρεφείς δράσεις της ΚΕΠΑ, που λειτουργούν και ως πόλος έλξης επισκεπτών, όπως είναι τα διεθνή Φεστιβάλ, η Εύηχη Πόλη, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις κ.ά. που αποκτούν κάθε χρόνο και μεγαλύτερη εμβέλεια.


Τον φάκελο του ΔΗΠΕΘΕ παραλαμβάνει σήμερα η Γ. Μπατσαρά


Η νέα πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας κα Γεωργία Μπατσαρά, ξεκινάει σήμερα με ένα ραντεβού στις 11.00 π.μ. με τον απερχόμενο πρόεδρο Νίκο Μαυροκεφαλίδη, από τον οποίο θα παραλάβει τον «φάκελο» του ΔΗΠΕΘΕ. Ήδη έχει μιλήσει και με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Γιάννη Παρασκευόπουλο και την ερχόμενη Παρασκευή προγραμματίζεται η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Σημειωτέον ότι η κα Μπατσαρά είχε ήδη επισκεφθεί άτυπα τα γραφεία της επιχείρησης, γνώρισε τους χώρους και τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε ευρέως για τις δραστηριότητες του ΔΗΠΕΘΕ, τόσο από τα στελέχη, όσο και από τα ΜΜΕ, που παρουσιάζουν τις δράσεις του θεάτρου.

Περισσότερα στοιχεία θα έχει επισήμως σήμερα, που θα αναλάβει τη διοίκηση του φορέα.


Ενίσχυση του Αθλητικού Τουρισμού, στόχος του Λ. Ακριβόπουλου


Έναν αρχικό προγραμματισμό για το ΚΑΠΑ (Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλέγγυου Αθλητισμού, Παιδείας) έχει ήδη ο νέος πρόεδρος Λεωνίδας Ακριβόπουλος που στοχεύει να επικεντρωθεί στην ενίσχυση του Αθλητικού Τουρισμού μέσα από αθλητικά γεγονότα, στον εξορθολογισμό χρήσης των αθλητικών χώρων, στη διεύρυνση των δομών του ΚΑΠΑ κ.λπ. Όπως λέει ο ίδιος στον «Λαό» στη νέα θέση που αναλαμβάνει υπάρχει πληθώρα αντικειμένων, κτιριακών εγκαταστάσεων και προσωπικού. «Πρωτίστως θα γνωριστώ σταδιακά με προϊσταμένους και προσωπικό, θα επισκεφθώ τα κτίρια και θα ενημερωθώ για τα οικονομικά στοιχεία του 2019 και στη συνέχεια θα επικεντρωθώ στην ουσία, που αφορά την ασφάλεια εργαζομένων και αθλούμενων, όπου, σ’ αυτό, θα πρέπει να βάλουν όλοι πλάτη…» τονίζει ο κ. Ακριβόπουλος, ο οποίος παράλληλα σκοπεύει και στη διεύρυνση δυνατοτήτων νέων χώρων, μέσω της συμμετοχής του ΚΑΠΑ σε Ευρωπαϊκά προγράμματα. Προς τούτο προγραμματίζει κάθοδο στην Αθήνα και επαφές με πολιτικούς παράγοντες μέσα στον πρώτο μήνα της θητείας του.


Σε γνώριμο περιβάλλον (ΔΕΥΑΒ) ο. Στ. Διαμάντης


Στη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΒ κάθεται από σήμερα ο Στέργιος Διαμάντης, μετά τον ορισμό του από τη Δημοτική Αρχή. «Μέσα στην εβδομάδα, Πέμπτη ή Παρασκευή, προγραμματίζουμε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο για τον ορισμό του αντιπροέδρου και την συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα» λέει στο «Λαό» ο κ. Διαμάντης, ο οποίος αναλαμβάνει μια θέση σε γνώριμο περιβάλλον. Όπως λέει, οι εξελίξεις τρέχουν και η νέα Διοίκηση θα παρακολουθεί από κοντά τα θέματα και τα προβλήματα της Επιχείρησης που είναι σε ετοιμότητα για εκπόνηση μελετών ένταξης σε νέα προγράμματα που θα προκύπτουν.


«Πρώτο βάπτισμα» για τον Κ. Βασιλειάδη


Την πρώτη ενημέρωση για τα θέματα και τη λειτουργία του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού «Θεανώ Ζωγιοπούλου» θα έχει ο νέος πρόεδρος Κώστας Βασιλειάδης, μέσα στην εβδομάδα. Όπως λέει, θα γίνει κατ’ αρχάς μια καταγραφή των προβλημάτων, τα οποία θα ιεραρχηθούν, οπότε προς το παρών θα έχει μία πρώτη εικόνα και αξιολόγηση. Από κει και πέρα, όπως λέει, στη διάρκεια της θητείας της, η νέα διοίκηση θα δουλέψει με στόχο την προοπτική ανάπτυξης του φορέα.


Σχολικές Επιτροπές


Ο Θανάσης Δέλλας ορίστηκε πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας, σε ένα χώρο που έχει προσφέρει εθελοντικά μέσα από την δράση του στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, ενώ ο  Χρήστος Τσιούντας, ορίστηκε νέος πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας και ήδη από χθες επισκέφθηκε τα γραφεία, που βρίσκονται σε διατηρητέο της Μπαρμπούτας και ενημερώθηκε για τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντά της Επιτροπής. Μιλώντας στο «Λαό» ευχαρίστησε τον δήμαρχο και την κα Μπατσαρά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και αύριο0 Πέμπτη, στις 11.00 π.μ., θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση γνωριμίας του νέου Δ.Σ. και ενημέρωση για τη λειτουργία της Επιτροπής.

Σοφία Γκαγκούση

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε Συνέντευξη Τύπου χθες για την εικόνα των Σχολείων στο Νομό  ΕΛΜΕ Ημαθίας: «Η ποιότητα της εκπαίδευσης δεν είναι αυτή που επιθυμούμε»

Σε Συνέντευξη Τύπου χθες για την εικόνα των Σχολείων...

-Ζητούν την κάλυψη όλων των αναγκών με μόνιμο...

Υπουργός Εθνικής Άμυνας προς Τάσο Μπαρτζώκα:   Εξετάζεται η προοπτική   παραμονής του καθεστώτος της 1ης Μεραρχίας

Υπουργός Εθνικής Άμυνας προς Τάσο Μπαρτζώκα: ...

- Απάντηση του Υπουργού σε πρόσφατη Ερώτηση του...

Να του ζήσει!

Να του ζήσει!

Στον αγαπητό συνεργάτη μας Βασίλη Βόλκο που έγινε...

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε αποστραγγιστικό κανάλι!

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε...

Το βράδυ της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου, Ι.Χ. αυτοκίνητο...

Αναστάτωση στην Αλεξάνδρεια από  συμπλοκή μεταξύ ρομά και μεταναστών Π. Γκυρίνης: «Τέτοιες καταστάσεις απαιτούν ψυχραιμία, ενημέρωση και σωστές αποφάσεις»

Αναστάτωση στην Αλεξάνδρεια από συμπλοκή μεταξύ ρομά...

Αναστατώθηκε η περιοχή της Αλεξάνδρειας τα ξημερώματα...

Θέματα καθημερινότητας του Σελίου εν όψει του χειμώνα έθεσε ο Γ. Φαρσαρώτος στον Κ. Καλαιτζίδη

Θέματα καθημερινότητας του Σελίου εν όψει του χειμώνα...

Προγραμματισμένη συνάντηση είχε την περασμένη...

Άγρια καταδίωξη ΙΧ από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ στη Βέροια!  - Στη προσπάθεια του να ξεφύγει, έπεσε σε χαντάκι και συνελήφθη

Άγρια καταδίωξη ΙΧ από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ στη Βέροια! - Στη...

Άγρια καταδίωξη έλαβε χώρα γύρω στις 21.30 το βράδυ της...

SIMPARTS.GR -  Η τεχνογνωσία, η συνέπεια και οι άριστες επιλογές αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την υψηλή ποιότητα

SIMPARTS.GR - Η τεχνογνωσία, η συνέπεια και οι άριστες...

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η επιχείρηση Γαβριηλίδης Κ....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

"Έφυγε" από τη ζωή η Μαρία Χατζόγλου σε ηλικία 74 ετών. Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 16:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Απ. Πέτρου και Παύλου Μητρόπολη Βέροιας.Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις...

Στις 8/10/2019 το απόγευμα δεχθήκαμε μια κλήση από την Πρωτοβουλία για το Παιδί στην περιοχή της αστυνομίας για ένα σκυλί σοβαρά τραυματισμένο. Μεταφέρθηκε από εθελοντές στο κτηνιατρείο του κ. Χατζησαλάτα, όπου...

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ήρθε η είδηση της απώλειας μιας από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της Ημαθίας. Ο γιατρός, δημοσιογράφος, ποιητής, συγγραφέας και πολιτικός, αλλά πάνω απ' όλα Άνθρωπος, Ορέστης...

Στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικειου Βέροιας έγινε στις 12 το πρωί η κλήρωση για την ανάδειξη του προέδρου του Κάτω Βερμίου (Σελίου). Στην κληρωτίδα μπήκαν τα ονόματα των Αντωνη Πιτουλια και Γιώργου...