Αναλαμβάνουν από σήμερα  τις θέσεις τους οι νέοι Πρόεδροι

Αναλαμβάνουν από σήμερα τις θέσεις τους οι νέοι Πρόεδροι

Από σήμερα αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους οι νέοι Πρόεδροι των Επιχειρήσεων, των Νομικών Προσώπων και των Επιτροπών του Δήμου Βέροιας, μετά τον ορισμό τους από το Δημοτικό Συμβούλιο το βράδυ της Δευτέρας.

Βαρύτητα στην εξωστρέφεια για την ΚΕΠΑ


Νέος πρόεδρος στην ΚΕΠΑ, ο Θεόφιλος Κορωνάς, ο οποίος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας, έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη νέα του ιδιότητα. Ο κ. Κορωνάς θα ξεκινήσει τις πρώτες επαφές του στην ΚΕΠΑ με τους προϊσταμένους και τους εργαζόμενους και εκ πρώτης θα λάβει γνώση για το πρόγραμμα των δράσεων μέχρι το τέλος του έτους, για να συνεχίσει με τον προγραμματισμό της ΚΕΠΑ για τη νέα χρονιά.

Η δέσμευση πάντως του νέου Προέδρου, όπως είπε χθες στο «Λαό», είναι να παραμείνουν και να αναβαθμιστούν, όσον το δυνατόν, οι υπάρχουσες επιτυχημένες και εξωστρεφείς δράσεις της ΚΕΠΑ, που λειτουργούν και ως πόλος έλξης επισκεπτών, όπως είναι τα διεθνή Φεστιβάλ, η Εύηχη Πόλη, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις κ.ά. που αποκτούν κάθε χρόνο και μεγαλύτερη εμβέλεια.


Τον φάκελο του ΔΗΠΕΘΕ παραλαμβάνει σήμερα η Γ. Μπατσαρά


Η νέα πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας κα Γεωργία Μπατσαρά, ξεκινάει σήμερα με ένα ραντεβού στις 11.00 π.μ. με τον απερχόμενο πρόεδρο Νίκο Μαυροκεφαλίδη, από τον οποίο θα παραλάβει τον «φάκελο» του ΔΗΠΕΘΕ. Ήδη έχει μιλήσει και με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Γιάννη Παρασκευόπουλο και την ερχόμενη Παρασκευή προγραμματίζεται η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Σημειωτέον ότι η κα Μπατσαρά είχε ήδη επισκεφθεί άτυπα τα γραφεία της επιχείρησης, γνώρισε τους χώρους και τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε ευρέως για τις δραστηριότητες του ΔΗΠΕΘΕ, τόσο από τα στελέχη, όσο και από τα ΜΜΕ, που παρουσιάζουν τις δράσεις του θεάτρου.

Περισσότερα στοιχεία θα έχει επισήμως σήμερα, που θα αναλάβει τη διοίκηση του φορέα.


Ενίσχυση του Αθλητικού Τουρισμού, στόχος του Λ. Ακριβόπουλου


Έναν αρχικό προγραμματισμό για το ΚΑΠΑ (Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλέγγυου Αθλητισμού, Παιδείας) έχει ήδη ο νέος πρόεδρος Λεωνίδας Ακριβόπουλος που στοχεύει να επικεντρωθεί στην ενίσχυση του Αθλητικού Τουρισμού μέσα από αθλητικά γεγονότα, στον εξορθολογισμό χρήσης των αθλητικών χώρων, στη διεύρυνση των δομών του ΚΑΠΑ κ.λπ. Όπως λέει ο ίδιος στον «Λαό» στη νέα θέση που αναλαμβάνει υπάρχει πληθώρα αντικειμένων, κτιριακών εγκαταστάσεων και προσωπικού. «Πρωτίστως θα γνωριστώ σταδιακά με προϊσταμένους και προσωπικό, θα επισκεφθώ τα κτίρια και θα ενημερωθώ για τα οικονομικά στοιχεία του 2019 και στη συνέχεια θα επικεντρωθώ στην ουσία, που αφορά την ασφάλεια εργαζομένων και αθλούμενων, όπου, σ’ αυτό, θα πρέπει να βάλουν όλοι πλάτη…» τονίζει ο κ. Ακριβόπουλος, ο οποίος παράλληλα σκοπεύει και στη διεύρυνση δυνατοτήτων νέων χώρων, μέσω της συμμετοχής του ΚΑΠΑ σε Ευρωπαϊκά προγράμματα. Προς τούτο προγραμματίζει κάθοδο στην Αθήνα και επαφές με πολιτικούς παράγοντες μέσα στον πρώτο μήνα της θητείας του.


Σε γνώριμο περιβάλλον (ΔΕΥΑΒ) ο. Στ. Διαμάντης


Στη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΒ κάθεται από σήμερα ο Στέργιος Διαμάντης, μετά τον ορισμό του από τη Δημοτική Αρχή. «Μέσα στην εβδομάδα, Πέμπτη ή Παρασκευή, προγραμματίζουμε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο για τον ορισμό του αντιπροέδρου και την συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα» λέει στο «Λαό» ο κ. Διαμάντης, ο οποίος αναλαμβάνει μια θέση σε γνώριμο περιβάλλον. Όπως λέει, οι εξελίξεις τρέχουν και η νέα Διοίκηση θα παρακολουθεί από κοντά τα θέματα και τα προβλήματα της Επιχείρησης που είναι σε ετοιμότητα για εκπόνηση μελετών ένταξης σε νέα προγράμματα που θα προκύπτουν.


«Πρώτο βάπτισμα» για τον Κ. Βασιλειάδη


Την πρώτη ενημέρωση για τα θέματα και τη λειτουργία του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού «Θεανώ Ζωγιοπούλου» θα έχει ο νέος πρόεδρος Κώστας Βασιλειάδης, μέσα στην εβδομάδα. Όπως λέει, θα γίνει κατ’ αρχάς μια καταγραφή των προβλημάτων, τα οποία θα ιεραρχηθούν, οπότε προς το παρών θα έχει μία πρώτη εικόνα και αξιολόγηση. Από κει και πέρα, όπως λέει, στη διάρκεια της θητείας της, η νέα διοίκηση θα δουλέψει με στόχο την προοπτική ανάπτυξης του φορέα.


Σχολικές Επιτροπές


Ο Θανάσης Δέλλας ορίστηκε πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας, σε ένα χώρο που έχει προσφέρει εθελοντικά μέσα από την δράση του στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, ενώ ο  Χρήστος Τσιούντας, ορίστηκε νέος πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας και ήδη από χθες επισκέφθηκε τα γραφεία, που βρίσκονται σε διατηρητέο της Μπαρμπούτας και ενημερώθηκε για τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντά της Επιτροπής. Μιλώντας στο «Λαό» ευχαρίστησε τον δήμαρχο και την κα Μπατσαρά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και αύριο0 Πέμπτη, στις 11.00 π.μ., θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση γνωριμίας του νέου Δ.Σ. και ενημέρωση για τη λειτουργία της Επιτροπής.

Σοφία Γκαγκούση

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ:  Πρόσκληση εκδήλωσης  ενδιαφέροντος για το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών  και Προσφύγων

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για...

Στο πλαίσιο εφαρμογής του άρθρου 79 του Ν. 4558/18 που...

Δήμος Αλεξάνδρειας: Διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Δήμος Αλεξάνδρειας: Διανομή τροφίμων για τους...

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής...

Πρόσκληση συμμετοχής εθελοντών στον ΔΕΗ – Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας

Πρόσκληση συμμετοχής εθελοντών στον ΔΕΗ – Διεθνή...

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 είναι...

Ερώτηση Κοτίδη στη Βουλή  για την «άρση αδικιών σε βάρος των επιτυχόντων του Σώματος Αγροφυλακής το 1992»

Ερώτηση Κοτίδη στη Βουλή για την «άρση αδικιών σε...

Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Περιβάλλοντος και...

Ωραιοζήλη Κουτσουπιά: “To know us better”, με καφέ και κουβέντα στην «Ελιά», εν όψει Ευρωεκλογών

Ωραιοζήλη Κουτσουπιά: “To know us better”, με καφέ και...

Οδεύουμε προς Ευρωεκλογές και οι υποψήφιοι...

Ημαθία - Συναγερμός για την εξαφάνιση 43χρονου από το Μακροχώρι

Ημαθία - Συναγερμός για την εξαφάνιση 43χρονου από το...

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία Βέροιας, καθώς...

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΗΣ Ι....

Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας και Ναούσης σε...

5ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας: 1ο Αθλητικό Φεστιβάλ Δημοτικών Σχολείων Βέροιας

5ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας: 1ο Αθλητικό Φεστιβάλ...

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο σε συνεργασία με τη Διεύθυνση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία Βέροιας, καθώς εξαφανίστηκε ένας 48χρονος άνδρας. @@ads-588@@Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν στις 18 Απριλίου, όταν εξαφανίστηκε από το Μακροχώρι ο Νικόλαος Καραπουναρλίδης,...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...