: Δηλώσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη και Δημητρη Καλύκα

: Δηλώσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη και Δημητρη Καλύκα

Στο άγχος της κατάκτησης της νίκης απέδωσε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης την έλλειψη δημιουργίας αρκετών επιθετικών φάσεων, ενώ ο συνάδελφός του Δημήτρης Καλύκας θεώρησε πως δεν ήταν πέναλτι και αυτό εκνεύρισε τους παίκτες του.

Συγκεκριμένα στην συνέντευξη τύπου δήλωσαν τα εξης.

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (προπονητής ΒΕΡΟΙΑΣ):  Συγχαρητήρια στον Δημήτρη και στον Λουκά. Από την ημέρα που ανέλαβαν το Αιγάλεω, άλλαξε η ψυχολογία και η αγωνιστική εικόνα. Προέρχονταν από δύο νίκες και μία ισοπαλία και ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και υγεία στους ποδοσφαιριστές.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την πολύ σημαντική νίκη. Μια νίκη δίκαιη για μένα, μέσα από πολύ μεγάλη προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε πάρα πολύ καλά. Είχαμε πολύ καιρό να κάνουμε καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ξεκάθαρο μυαλό και ξέραμε τι ζητούσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κι αν εξαιρέσω μερικά αβίαστα ατομικά λάθη, πιστεύω ότι είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.

Από κει και πέρα εκείνο που μετράει για μένα είναι η αντίδραση για άλλο ένα παιχνίδι. Ενώ προ ηγούμαστε στο σκορ, ο αντίπαλος κατορθώνει και μας ισοφαρίζει. Είχαμε την ηρεμία και το ψυχικό σθένος. Είχαμε το μέταλλο και απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο κατορθώσαμε και κατορθώσαμε να πετύχουμε άλλα δύο γκολ και να πάρουμε τους τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα και δύσκολο. Το δείχνει και η βαθμολογική εικόνα. Αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο είναι η διαχείριση των κρίσεων και η διάρκεια που θα έχει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Εμείς τα κεφάλια κάτω, υπομονή και κοιτάμε το επόμενο εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι στα Τρίκαλα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΥΚΑΣ (Συνεργάτης Λουκά Καραδήμου στο Αιγάλεω): Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την σημερινή τους απόδοση. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα του αγώνα. Το σκορ 3-1, δεν θα έπρεπε να είναι στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι κρίθηκε από μια αμφισβητούμενη φάση με το πέναλτι που δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο εγώ δεν έχω δει, αλλά όλοι μου λένε ότι δεν υπήρξε παράβαση. Υπήρξε, δεν υπήρξε, δεν έχει μεγάλη σημασία. Σημασία έχει ότι χάλασε τον ρυθμό του αγώνα και εκεί που είχαμε πατήσει τη μπάλα κάτω και μπορούσαμε να παίξουμε και είχαμε κάνει κάποιες ευκαιρίες, τελικά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αυτό εκνεύρισε πάρα πολύ τους παίκτες μας  και μετά από ένα ατομικό λάθος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 3-1.

Συγχαρητήρια στη ΒΕΡΟΙΑ και εύχομαι πολύ καλή συνέχεια στην πορεία.


πηγή kerkidasport.gr 


Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρεις επιστροφές και ένας… πρωτάρης στη Super League 2

Τρεις επιστροφές και ένας… πρωτάρης στη Super League 2

Καβάλα, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, Παναργειακός και...

Με το δεξί στα μπαράζ ανόδου η Αλεξάνδρεια, νίκησε 2-0 τα ΙΕΚ Δέλτα

Με το δεξί στα μπαράζ ανόδου η Αλεξάνδρεια, νίκησε 2-0 τα...

Νικηφόρα ξεκίνησε τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική...

Β' ΕΠΣΗ: Το πανόραμα της τελευταίας αγωνιστικής

Β' ΕΠΣΗ: Το πανόραμα της τελευταίας αγωνιστικής

Έπεσε την Κυριακή (28/4) το απόγευμα η αυλαία στο...

Σοκ με Αλέξανδρο Ζούρκο στο ΝΠΣ Βέροια!

Σοκ με Αλέξανδρο Ζούρκο στο ΝΠΣ Βέροια!

Πολύ σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Αλέξανδρου...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης: "Δεν πρέπει να...

Μετά την λήξη του τελευταίου φετινού αγώνα στη Γ'...

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη Γ’ Εθνική ο ΝΠΣ Βέροια

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη...

Την εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου με σκορ 2-1,...

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...