Ειδικός γραμματέας της ΕΣΑΠ ο πρόεδρος της επιτροπής Βόλει του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας!

Ειδικός γραμματέας της ΕΣΑΠ ο πρόεδρος της επιτροπής Βόλει του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας!

Από το τμήμα βόλεϊ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Ο δικός μας» Δημήτρης Πιτούλιας, είναι ο νέος Ειδικός Γραμματέας της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών.

Κατά την χθεσινή Γενική Συνέλευση, όπου είχαμε και την iιστορική εγγραφή του Φίλιππου Βέροιας ως νέο μέλος της Volleyleague, πρόεδρος για 6η συνεχόμενη θητεία επανεξελέγη ο κ. Παντελής Ταρνατώρος.

Ο κ. Πιτούλιας, που σε λίγο χρονικό διάστημα έχει συμβάλει καθοριστικά στην εντυπωσιακή ανοδική πορεία του τμήματος βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας, συμμετείχε ως εκπρόσωπος της ομάδας μας στη Γ.Σ της Λίγκας για πρώτη φορά ως ισότιμο μέλος της ΕΣΑΠ. Μετά την εκλογή του ο κ. Πιτούλιας δήλωσε:

«Η σημερινή εκλογή μου ως Ειδικός Γραμματέας στο ΔΣ της ΕΣΑΠ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση των προσπαθειών μας για την δημιουργία ενός ισχυρού Φίλιππου Βέροιας, που θα έχει τη θέση που του αξίζει στην «ελίτ» του ελληνικού βόλεϊ.

Με τη βοήθεια των συνεργατών μου και τη στήριξη όλης της Βέροιας, το πετύχαμε και τη νέα σεζόν, φιλοδοξούμε με σκληρή δουλειά, να βάλουμε τις βάσεις για την εδραίωση της ομάδας μας στην Volleyleague.

Είμαι ένας νέος άνθρωπος με όραμα και αγάπη για το βόλεϊ, έτοιμος να προσφέρει, αλλά και να μάθει με γνώμονα το καλό του αθλήματος. Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι ο Φίλιππος Βέροιας με το «καλημέρα» στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ, είναι ενεργός στα δρώμενα της Λίγκας»

Το νέο προεδρείο της Ε.Σ.Α.Π. (2020-22)

Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος
Α΄ αντιπρόεδρος: Κώστας Νικολούζος
Β΄ αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μιχαλόπουλος
Γενικός Γραμματέας: Κώστας Παπασταθόπουλος
Ταμίας: Κώστας Γκουμούτσιος
Ειδικός Γραμματέας: Δημήτρης Πιτούλιας

Το ΑΠΣ του Φίλιππου Βέροιας συγχαίρει τον Δημήτρη Πιτούλια για την εκλογή του και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας

Τα νέα του αιφνίδιου θανάτου του φίλου αστυνομικού...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Τα νέα του αιφνίδιου θανάτου του φίλου αστυνομικού Λάμπρου Δημητρουλάκου , βύθισαν στην θλίψη όλη την Βέροια αλλά και τα μέλη του Συλλόγου δρομέων Βέροιας όπου με τους περισσότερους είχε στενές σχέσεις...