54 αιμοδότες έδωσαν το αίμα τους για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη - Στην Κυριακάτικη αιμοδοσία του Συλλόγου  Εθελοντών Αιμοδοτών

54 αιμοδότες έδωσαν το αίμα τους για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη - Στην Κυριακάτικη αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών "Η ΑΓΑΠΗ"

Ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς έστειλαν στην Κυριακάτικη αιμοδοσία τα μέλη του συλλόγου μας, καθώς ο αριθμός των υπέρ πολύτιμων μονάδων αίματος ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

54 συμπολίτες μας αψήφησαν την φοβία των ημερών, άφησαν για λίγο τις προσωπικές και οικογενειακές τους ασχολίες και προσήλθαν με προθυμία, χαρά, υπομονή και υψηλό αίσθημα ευθύνης στα γραφεία του Συλλόγου για να προσφέρουν το αίμα τους μέσα από την καρδιά τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας σε συνεργασία με την ΠΟΣΕΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΕΑ συμμετέχει από τον Ιούνιο του 2020 στην δράση "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ", με σκοπό να συμβάλει ενεργά στην αντιμετώπιση των μεγάλων ελλείψεων αίματος που παρατηρείται στα νοσοκομεία όλης της χώρας.
Το Δ. Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει από καρδιάς όλους τους αιμοδότες που προσέφεραν το πολύτιμο αυτό αγαθό.
Ευχαριστεί την Γιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βέροιας για την ακούραστη εξυπηρέτηση των Αιμοδοτών.
Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας μοιράστηκαν στους αιμοδότες βασιλοπιτάκια προσφορά του αρτοποιού Σπύρου Κωστογλίδη, λουλούδια προσφορά του ανθοπωλείου "ΑΝΘΕΩΝ ΤΕΧΝΗ" και εδέσματα προσφορά του αρτοποιείου Ταραμονλής Παράδοση. 
Τυχερός ο Ευτηριάδης Γιώργος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Νικομήδειας, ο οποίος κέρδισε μια δωροεπιταγή προσφορά του κρεοπωλείου THE BUCHER SHOP. 
Την αφίσα του Συλλόγου επιμελήθηκε η γραφίστρια Στέλλα Τζημαντάκου. 
Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για όλους αυτούς τους χορηγούς που πάντα βρίσκονται δίπλα στο σύλλογο και στηρίζουν τις δράσεις του.
Τέλος το Δ. Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης Λαός, Ημερήσια, Βεροιώτης και Πληροφοριοδότης γαι την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου, τον Δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, τον αντιπρόσωπο του Αλέξανδρο Τσαχουρίδη και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας  Γεώργιο Ευτυριάδη για την συνεργασία τους έτσι ώστε να παρευρεθεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για δωρεάν rapid test στο χώρο της αιμοδοσίας αλλά και για την φροντίδα του χώρου.
Στόχος του Συλλόγου η αυτάρκεια της χώρας σε αίμα. Ο στόχος είναι εφικτός. 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1821 – 2021, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Το ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ πριν (κατά-μετά) την επανάσταση - Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

1821 – 2021, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Το...

Του Γιάννη Δ. ΜοσχόπουλουΗ οθωμανική κατάκτηση...

EYΘΥΜΟΓΡΑΦΗΜΑ-  Εδώ Σέλι - Άρε Μήτσιο

EYΘΥΜΟΓΡΑΦΗΜΑ- Εδώ Σέλι - Άρε Μήτσιο

Γράφει ο Γιάννης ΝτισέλιαςΠου λες Ζήσεμ , δεν θα...

Ο άσωτος υιός και ο σύγχρονος κόσμος

Ο άσωτος υιός και ο σύγχρονος κόσμος

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΤη δεύτερη Κυριακή του...

Δύο προκατασκευασμένοι οικίσκοι για τη διενέργεια τεστ κορονοϊού στα νοσοκομεία Νάουσας και Βέροιας

Δύο προκατασκευασμένοι οικίσκοι για τη διενέργεια...

Με 40 προκατασκευασμένους οικίσκους (τύπου ISO BOX), για...

Με χαμηλότερο τζίρο 9 στις 10 επιχειρήσεις κυρίως σε ένδυση και υπόδηση

Με χαμηλότερο τζίρο 9 στις 10 επιχειρήσεις κυρίως σε...

-Σε επίπεδο Περιφέρειας η Κεντρική Ελλάδα κατέγραψε...

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ!

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ!

Του Ιωάννη Ιασ. ΒελέντζαΔιπλ. Ηλεκτρολόγου...

Και εγένετο… επέκταση σχεδίου πόλεως!!! *Του Πάρη Παπακανάκη

Και εγένετο… επέκταση σχεδίου πόλεως!!! *Του Πάρη...

Φωτό: Οι πρώτοι εγκαταστημένοι «αστοί» πρόσφυγες στη...

ΛΟΓΟΙ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΛΟΓΟΙ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Γράφει οΠαναγιώτηςΠαπαδόπουλοςΦιλόλογοςΗ ημερομηνία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Φωτό: Οι πρώτοι εγκαταστημένοι «αστοί» πρόσφυγες στη (μετέπειτα επονομασθείσα) συνοικία «Έξω Παναγιά», μπροστά στο σπίτι της οικογένειας Αριστείδη Αμοιρίδη (3ος από αριστερά όρθιος). Αρχείο Γέρσης ...

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 49 ετών η φιλόλογος Σταυρούλα Αντ. Γιουρούκη. Με τον σύζυγό της Γιάννη, απέκτησαν  δύο παιδιά(ένα κορίτσι στο λύκειο και ένα αγόρι στο γυμνάσιο), ενώ ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, που...

Στην τοποθέτησή του στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, ο εντεταλμένος σύμβουλος στην Δημοτική Αστυνομία Στάθης Κελεσίδης παρουσίασε τον αγώνα μιας οικογένειας στο Μακροχώρι να στηρίξει το...

Μία από τις εμβληματικές μορφές στην εστίαση του Σελίου, ο Γιάννης Καραφώλας έφυγε από την ζωή σήμερα το πρωί(Τετάρτη 24/2). Η ταβέρνα Καραφώλας επί δεκαετίες είναι σημείο αναφοράς στο χωριό, αφού  ο Γιάννης...