Παρουσιάστηκε χθες στο «Κιόσκι» από την Ippias Group το project για τα 3-5 Πηγάδια - Μέσα σε 3 χρόνια επένδυση 5,8 εκατ. ευρώ!!!

Παρουσιάστηκε χθες στο «Κιόσκι» από την Ippias Group το project για τα 3-5 Πηγάδια - Μέσα σε 3 χρόνια επένδυση 5,8 εκατ. ευρώ!!!

Ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με ριζική ανακαίνιση, χώρο ευεξίας σπα και πολλές ακόμη θεματικές-εναλλακτικές μορφές –γαστρονομία, παγοδρόμια, συναυλίες κ.λπ., επανασχεδιασμό χιονοδρομικών διαδρομών, αναβάθμιση όλων των εγκαταστάσεων κ.ά., περιλαμβάνει το επενδυτικό σχέδιο της Ippias Group για το χιονοδρομικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια, για 12μηνη λειτουργία, όπως παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης στο ‘Κιόσκι’. Οι δύο εκπρόσωποι της εταιρείας μίλησαν για φοβερή υποδομή στα 3-5 Πηγάδια, την οποία επισκέφθηκαν, που μπορεί να αξιοποιηθεί και να αναμορφωθεί ώστε να γίνει η Νάουσα τουριστικός προορισμός.

Ο προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 5,8 εκατ. ευρώ, σε λιγότερο από 36 μήνες.

Στις ερωτήσεις που ακολούθησαν, τονίστηκε ότι αν όλα πάνε καλά, τμήμα του χιονοδρομικού μπορεί να λειτουργήσει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με τους δύο εκπροσώπους, η εταιρεία, με κύριο αντικείμενο τα ξενοδοχεία, έχει κύκλο εργασιών το 2019 της τάξης των 200 εκατ. ευρώ, μεταξύ των άλλων διαθέτει ξενοδοχεία στον Παναμά, στην Κύπρο, στην Ελλάδα κ.α. Σε σχέση με το χιονοδρομικό, η εταιρεία θα έλθει σε συνεργασία με ξένη έμπειρη εταιρεία.

Παρών στην παρουσίαση ο δήμαρχος, Νικόλας Καρανικόλας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, επιχειρηματίες και πολίτες.

Σοβαρή και ώριμη χαρακτήρισε την πρόταση και την εταιρεία ο δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ότι θα μεταφέρει το μπίσνες πλαν στο δημοτικό συμβούλιο και ελπίζει να ληφθεί η απόφαση.

K.Π.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο μεταίχμιο προκλήσεων και ανταγωνισμών… Του Μάξιμου Χαρακόπουλου

Στο μεταίχμιο προκλήσεων και ανταγωνισμών… Του...

Δυστυχώς, το 2022 δεν εισήλθε με τους καλύτερους οιωνούς...

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ;

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ...

Κατά την επίσκεψή μου στη Σπάρτη και στην Καλαμάτα, με...

Προσφορά αμαξιδίου και περιπατητήρα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας - Ευχαριστήριο του Δημάρχου

Προσφορά αμαξιδίου και περιπατητήρα στο Κοινωνικό...

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κος Παναγιώτης Γκυρίνης και ο...

Απ. Βεσυρόπουλος: Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης  και νέα ευνοϊκά μέτρα για τις γονικές παροχές  και την υπαγωγή στη ρύθμιση των 36 ή 72 δόσεων

Απ. Βεσυρόπουλος: Παράταση της προθεσμίας υποβολής...

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών έχουν πλήρη...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία λόγω των καιρικών φαινομένων - Ποια οχήματα απαγορεύονται να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία λόγω των...

Ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών...

ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ: Γιώργος Χιονίδης. Ένας ευπατρίδης...

ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ: Γιώργος Χιονίδης. Ένας ευπατρίδης...

Μόνο δύο λόγια, νομίζουμε δεν θα ήθελε και ο ίδιος...

Απεβίωσε ο Αθανάσιος Δελκοτζάκης σε ηλικία 74 ετών

Απεβίωσε ο Αθανάσιος Δελκοτζάκης σε ηλικία 74 ετών

Απεβίωσε ο Αθανάσιος Δελκοτζάκης σε ηλικία 74 ετών. Η...

Οδηγίες του Εργατικού Κέντρου Βέροιας για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων σε συνθήκες ψύχους και παγετού

Οδηγίες του Εργατικού Κέντρου Βέροιας για την υγεία...

Κρίνεται σκόπιμη η υπενθύμιση του πλαισίου οδηγιών ...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας - Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ενόψει της νέας κακοκαιρίας, ενημερώνει τους δημότες για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό. Ο...

Πέρασε μια εβδομάδα από την κακοκαιρία που άφησε 1-1,5 μέτρο βαρύ, υγρό χιόνι στο Σέλι. Μια κακοκαιρία που άφησε το Σέλι δυο ημέρες χωρίς ρεύμα και εδώ και μια εβδομάδα αφήνει χωρίς νερό ένα πολύ μεγάλο τμήμα της...

Υπεγράφη η σύμβαση μακροχρόνιας εκμίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου «3-5 Πηγάδια» μεταξύ του Δήμου Νάουσας και της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας  «Ορεινός Τουρισμός»Υπεγράφη σήμερα Πέμπτη (20.01.2022) η...

Με πανό και συνθήματα αντιπροσωπεία του σωματείου εργαζομένων της κλωστοϋφαντουργίας «Βαρβαρέσος» βρέθηκε χθες το πρωί(Τρίτη 18/01) στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας και διαδήλωσαν για περίπου μία...