Όταν η εικόνα του δημάρχου μπαίνει πάνω απ’ όλα

Όταν η εικόνα του δημάρχου μπαίνει πάνω απ’ όλα

 

 

«Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα … «πράσινο φως» στην τέλεση του ιστορικού δρώμενου «Γενίτσαροι και Μπούλες» με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων»

 

Αυτός είναι ο τίτλος του δελτίου τύπου που έσπευσε η διοίκηση να δημοσιεύσει λίγα λεπτά μόλις μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ το οποίο τελικά συγκλήθηκε σήμερα – έπειτα από την άρνηση του Προέδρου να εισάγει το θέμα στο προηγούμενο Δ.Σ- με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ομίλου Γενίτσαροι και Μπούλες και την στήριξη μελών της αντιπολίτευσης.

 

Και ενώ αρχικά ο εισηγητής σχεδόν «ανακρίθηκε» για την πρωτοβουλία του να στηρίξει την πραγματοποίηση του δρώμενου για την φετινή χρόνια και η συζήτηση κινήθηκε στα πλαίσια αποποίησης και μετακύλησης ευθυνών προς αυτόν, τελικά στο τέλος της συνεδρίασης ο Δήμαρχος έκλεισε παρουσιάζοντας τις «αγωνιώδεις» του προσπάθειες (του τελευταίου δεκαπενθημέρου!) να τελεστεί το δρώμενο.

 

Φάνηκε προς στιγμή να μας λέει ότι τελικά κατάφερε να πάρει το πράσινο φως από τον Υπουργό Κο Πλέυρη. Τότε ρωτήσαμε γιατί συζητάμε αφού κατέστη εφικτή η έγκριση της τέλεσης του δρώμενου; Τελικά, όπως προκύπτει και από το οπτικό απόσπασμα της συνεδρίασης, ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι ο Κος Πλεύρης και η υγειονομική επιτροπή δεν μπαίνουν σε λογικές περιπτωσιολογίας για την Νάουσα.

 

Λεπτά μετά την λήξη του Δημοτικού Συμβουλίου διαβάσαμε αυτό το δελτίο τύπου στο facebook -το οποίο δεν είναι αρεστό στον Δήμαρχο μόνο όταν φιλοξενεί δυσμενή κριτική προς αυτόν-με τίτλο:

«Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και του Βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Λάζαρου Τσαβδαρίδη «πράσινο φως» στην τέλεση του ιστορικού δρώμενου «Γενίτσαροι και Μπούλες» με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων».

Συνοδεύτηκε φυσικά και από την αναμενόμενη φωτογραφία του Δημάρχου σε διπλανό διαδικτυακό παράθυρο με τον Υπουργό Κο Πλεύρη για να ενισχυθεί η αξιοπιστία του δημοσιεύματος.

 

Πόση ασέβεια δικαιολογεί η ανάγκη αυτοπροβολής σας Δήμαρχε;

 

Γιατί υποτιμάτε την νοημοσύνη του κόσμου;

 

Θεωρείτε ότι κανείς τελικά δεν αντέχει να παρακολουθήσει τα διαδικτυακά Δημοτικά Συμβούλια και αυτό σας διευκολύνει στο να παραπλανάτε; 

 

Ή είστε πεπεισμένος ότι απευθύνεστε σε ιθαγενείς;

 

Από σεβασμό και μόνο στον Όμιλο Γενίτσαροι και Μπούλες που μπήκε μπροστά μη υπολογίζοντας κόστος μπροστά στις αξίες που υπηρετεί, αποκαταστήστε την αλήθεια της πραγματικής κατάστασης στην οποία σας επαναφέρουμε:

 

Η επικείμενη έκτακτη συνεδρίαση σας ανάγκασε να επικοινωνήσετε με τον Υπουργό Υγείας και τελικά κανένα πράσινο φως δεν καταφέρατε να εξασφαλίσετε.

 

Η τέλεση του δρώμενου θα καταστεί εφικτή επειδή η πόλη σας βροντοφώναξε ότι δεν αντέχει να σιγήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ψυχή της.

 

 Για τον «Κοινό Τόπο»

Ο επικεφαλής Νίκος Κουτσογιάννης

 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνιος Γεωργ. Καλαϊτζίδης σε ηλικία 79 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνιος Γεωργ. Καλαϊτζίδης σε...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύτηκε την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024...

Παίκτης της Βέροιας ο οδηγός που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα της Κ.Δευτέρας

Παίκτης της Βέροιας ο οδηγός που ενεπλάκη στο...

Θύμα τροχαίου έπεσε τα ξημερώματα της Κ. Δευτέρας ο...

Έφυγε από τη ζωή η Ελισάβετ Δήμου Κιζιρίδου σε ηλικία 87 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Ελισάβετ Δήμου Κιζιρίδου σε ηλικία 87...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024...

Τροχαίο στη Βέροια: Μία νεκρή 25χρονη και δύο τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων

Τροχαίο στη Βέροια: Μία νεκρή 25χρονη και δύο...

Τραγωδία τις πρώτες πρωινές ώρες στη Βέροια, σε...

ΒΕΡΜΙΟ  Κορυφή   Φούρκα Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 Με τους Ορειβάτες Βέροιας

ΒΕΡΜΙΟ Κορυφή Φούρκα Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 Με τους...

 Ένα ταξίδι,  μια διαδρομή, μια ορειβασία, μια απόδραση...

Δισαρχιερατικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον κατάμεστο Ναό του πολιούχου της Βεροίας

Δισαρχιερατικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον...

Το απόγευμα της Κυριακής της Τυρινής, 17ης Μαρτίου,...

Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στην Νάουσα

Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στην Νάουσα

Το απόγευμα της Κυριακής της Τυρινής, 17ης Μαρτίου, ...

Έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Νικ. Ζγουρός σε ηλικία 79 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Νικ. Ζγουρός σε ηλικία 79...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Δευτέρα 18 Μαρτίου2024...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...