Όταν η εικόνα του δημάρχου μπαίνει πάνω απ’ όλα

Όταν η εικόνα του δημάρχου μπαίνει πάνω απ’ όλα

 

 

«Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα … «πράσινο φως» στην τέλεση του ιστορικού δρώμενου «Γενίτσαροι και Μπούλες» με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων»

 

Αυτός είναι ο τίτλος του δελτίου τύπου που έσπευσε η διοίκηση να δημοσιεύσει λίγα λεπτά μόλις μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ το οποίο τελικά συγκλήθηκε σήμερα – έπειτα από την άρνηση του Προέδρου να εισάγει το θέμα στο προηγούμενο Δ.Σ- με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ομίλου Γενίτσαροι και Μπούλες και την στήριξη μελών της αντιπολίτευσης.

 

Και ενώ αρχικά ο εισηγητής σχεδόν «ανακρίθηκε» για την πρωτοβουλία του να στηρίξει την πραγματοποίηση του δρώμενου για την φετινή χρόνια και η συζήτηση κινήθηκε στα πλαίσια αποποίησης και μετακύλησης ευθυνών προς αυτόν, τελικά στο τέλος της συνεδρίασης ο Δήμαρχος έκλεισε παρουσιάζοντας τις «αγωνιώδεις» του προσπάθειες (του τελευταίου δεκαπενθημέρου!) να τελεστεί το δρώμενο.

 

Φάνηκε προς στιγμή να μας λέει ότι τελικά κατάφερε να πάρει το πράσινο φως από τον Υπουργό Κο Πλέυρη. Τότε ρωτήσαμε γιατί συζητάμε αφού κατέστη εφικτή η έγκριση της τέλεσης του δρώμενου; Τελικά, όπως προκύπτει και από το οπτικό απόσπασμα της συνεδρίασης, ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι ο Κος Πλεύρης και η υγειονομική επιτροπή δεν μπαίνουν σε λογικές περιπτωσιολογίας για την Νάουσα.

 

Λεπτά μετά την λήξη του Δημοτικού Συμβουλίου διαβάσαμε αυτό το δελτίο τύπου στο facebook -το οποίο δεν είναι αρεστό στον Δήμαρχο μόνο όταν φιλοξενεί δυσμενή κριτική προς αυτόν-με τίτλο:

«Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και του Βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Λάζαρου Τσαβδαρίδη «πράσινο φως» στην τέλεση του ιστορικού δρώμενου «Γενίτσαροι και Μπούλες» με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων».

Συνοδεύτηκε φυσικά και από την αναμενόμενη φωτογραφία του Δημάρχου σε διπλανό διαδικτυακό παράθυρο με τον Υπουργό Κο Πλεύρη για να ενισχυθεί η αξιοπιστία του δημοσιεύματος.

 

Πόση ασέβεια δικαιολογεί η ανάγκη αυτοπροβολής σας Δήμαρχε;

 

Γιατί υποτιμάτε την νοημοσύνη του κόσμου;

 

Θεωρείτε ότι κανείς τελικά δεν αντέχει να παρακολουθήσει τα διαδικτυακά Δημοτικά Συμβούλια και αυτό σας διευκολύνει στο να παραπλανάτε; 

 

Ή είστε πεπεισμένος ότι απευθύνεστε σε ιθαγενείς;

 

Από σεβασμό και μόνο στον Όμιλο Γενίτσαροι και Μπούλες που μπήκε μπροστά μη υπολογίζοντας κόστος μπροστά στις αξίες που υπηρετεί, αποκαταστήστε την αλήθεια της πραγματικής κατάστασης στην οποία σας επαναφέρουμε:

 

Η επικείμενη έκτακτη συνεδρίαση σας ανάγκασε να επικοινωνήσετε με τον Υπουργό Υγείας και τελικά κανένα πράσινο φως δεν καταφέρατε να εξασφαλίσετε.

 

Η τέλεση του δρώμενου θα καταστεί εφικτή επειδή η πόλη σας βροντοφώναξε ότι δεν αντέχει να σιγήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ψυχή της.

 

 Για τον «Κοινό Τόπο»

Ο επικεφαλής Νίκος Κουτσογιάννης

 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη κλιμακίου του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας στο Δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη

Επίσκεψη κλιμακίου του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας...

ο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη...

Με ένα νέο μηχάνημα έργου εξοπλίζεται ο Δήμος Αλεξάνδρειας

Με ένα νέο μηχάνημα έργου εξοπλίζεται ο Δήμος...

Με ένα ακόμη νέο μηχάνημα έργου – φορτωτή εκσκαφέα...

Διαδικτυακή συμμετοχή του Δήμου Νάουσας στη Γενική Συνέλευση του Δικτύου Ιστορικών Κήπων της Ευρώπης στη Βουδαπέστη

Διαδικτυακή συμμετοχή του Δήμου Νάουσας στη Γενική...

Η ετήσια Γενική Συνέλευση του δικτύου Ιστορικών Κήπων...

Μάθημα νταουλιού στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Μάθημα νταουλιού στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Η διάσωση και διάδοση της μουσικής παιδείας του Πόντου...

Το μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

Το μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης...

Καθημερινά, και όχι μόνο σήμερα, 5 Οκτωβρίου, ημέρα που...

Γιατί η αντιπολίτευση είναι σε άμυνα;

Γιατί η αντιπολίτευση είναι σε άμυνα;

Του ΓιάννηΜαγκριώτηΟ Πρωθυπουργός και οι Αρχηγοί των...

Άγγελος Τόλκας: Καταστροφή της πρωτογενούς παραγωγής με ευθύνη της Κυβέρνησης. Πολιτική για λίγους και εκλεκτούς και στην Ημαθία.

Άγγελος Τόλκας: Καταστροφή της πρωτογενούς παραγωγής...

Ακρίβεια, αυξήσεις φωτιά σε ρεύμα, εφόδια, καύσιμα...

Διακοπή νερού την Πέμπτη (6 Οκτωβρίου), λόγω νέων συνδέσεων και ακύρωση του παλαιού δικτύου ύδρευσης στο Μακροχώρι

Διακοπή νερού την Πέμπτη (6 Οκτωβρίου), λόγω νέων...

Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Του Χρήστου ΜπλατσιώτηΜε αφορμή το δημοσίευμα του «Λαού» της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου, στη στήλη «τα λαϊκά μας» και το σχόλιο για την «Κόρη της Βέροιας» με τον ευφάνταστο τίτλο «Δεσποινίς ετών 39…», το οποίο...

-Πρόγραμμα 311 χλμ. ποδηλατικών και περιπατητικών διαδρομών στο δήμο ΒέροιαςΈναν μίνι απολογισμό για το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, τον σχεδιασμό και τις συνεργασίες για την τουριστική προβολή της Βέροιας...

Στην Αγορά της Βέροιας αφιέρωσε τον περισσότερο χρόνο της παραμονής του στην πόλη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας κατά την σημερινή επίσκεψή του στη Βέροια, στο πλαίσιο της...

Καμπανάκι κινδύνου χτύπησε πριν λίγες ημέρες η διοίκηση της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών και Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, με την επικίνδυνη επιδείνωση της κατάστασης στον αγροτικό τομέα και με ανακοίνωσή της...