ΠΑΟΚ μεταγραφές:

ΠΑΟΚ μεταγραφές: "Τοπίο στην ομίχλη" τα μεταγραφικά του Δικεφάλου

Παρά την εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής και τις συσκέψεις που πραγματοποιούνται, δεν προκύπτει χειροπιαστή απόδειξη ότι ο ΠΑΟΚ κινείται ακόμη για μεταγραφές.

Λίγες ημέρες πριν από τη λήξη των μεταγραφών στον ΠΑΟΚ το τοπίο για το ενδεχόμενο κινήσεων ενίσχυσης παραμένει ομιχλώδες. Παρά τις συσκέψεις που πραγματοποιούνται μεταξύ των επιτελών του Δικεφάλου τις τελευταίες ημέρες δεν έχει προκύψει κάτι απτό σε σχέση με το αν θα γίνει μια μεταγραφή στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι τις 15 του μήνα οπότε και κλείνει η μεταγραφική περίοδος οι φίλοι του ΠΑΟΚ περιμένουν να διαπιστώσουν αν τελικά θα ικανοποιηθεί η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου για την προσθήκη ενός ποιοτικού μεσοεπιθετικού, που όπως είπε ο Ρουμάνος τεχνικός θα είναι ικανή να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα της ομάδας.

Βέβαια αν εξαιρέσει κανείς τη δήλωση του Ιβάν Σαββίδη που δημιουργήθηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα  της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  για "το ρόστερ που δεν έχει κλείσει", δεν υπάρχει κάτι που θα προδικάζει ότι τελικά θα γίνει τουλάχιστον μια ακόμη κίνηση για την ενίσχυση του.

Η αλήθεια είναι ότι στη συγκεκριμένη ευρεία σύσκεψη με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε και την αποφόρτιση μπάτζετ από συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

"Χρειάζεται να ισορροπήσει το ρόστερ και να πουληθούν ή να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα του προπονητή", είχε πει τότε ο Ιβάν Σαββίδης. Αποχώρησαν λοιπόν ο Λούκας Τέιλορ – που χθες αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Champions League- με δανεισμό στην Σαχτάρ, οι Λάμπρου και Μιχάι με μεταγραφή (σε Εξέλσιορ και Φαμαλικάο αντίστοιχα) και ύστερα από δική του επιθυμία ο Τσιγγάρας που συνεχίζει δανεικός στην Τουλούζ.

Ποιοι παραμένουν; Ο Τόμας Μουργκ για τον οποίο δεν έχει προκύψει πρόταση, ο Νίκας Νινούα που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ Β΄ και ο Λέο Ζαμπά, που συνεχίζει να απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του στην Βραζιλία.

Χωρίς μεταγραφή 37 ημέρες

Όπως και να έχει, η τελευταία μεταγραφή που ανακοινώθηκε από Δικέφαλο ήταν αυτή του Ιβάν Νέσμπεργκ στις 2 Αυγούστου, η οποία μάλιστα είχε κλείσει από τις αρχές του καλοκαιριού. Εδώ και 37 ημέρες ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει ούτε μια μεταγραφή, χωρίς πάντως να έχει προκύψει κάποια ενημέρωση από την πλευρά του Δικεφάλου ότι ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί.

Το τι τελικά συμβαίνει θα διαπιστωθεί σύντομα. Μέχρι και την επόμενη Πέμπτη με το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου θα ξεκαθαρίσει αν δικαιωθούν τελικά όσοι θεωρούν ότι θα γίνει μια τουλάχιστον κίνηση ή όσοι ισχυρίζονται ότι οι μεταγραφές του Δικεφάλου έχουν κλείσει εδώ και καιρό.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή, ισόπαλη στο Μακροχώρι η Νάουσα!

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή,...

Συνεχίστηκε  με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής,...

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και Ζαζόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και...

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, Γιώτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...