ΤΟΠΙΚΑ

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στα πλαίσια του έργου “Σποραδικές εργασίες αποκατάστασης Επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε Ημαθίας στο τμήμα Βέροιας - Κυψέλης”

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στα πλαίσια του έργου “Σποραδικές εργασίες αποκατάστασης Επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε Ημαθίας στο τμήμα Βέροιας - Κυψέλης”

Ο Διευθυντής Αστυνομίας Ημαθίας αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης Επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Ημαθίας στο τμήμα Βέροιας – Κυψέλης, από σήμερα Τετάρτη 26-11-2014 έως την Τετάρτη 03-12-2014, αποφάσισε τα εξής κυκλοφοριακά μέτρα: Α) Τη διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων κατά τη διάρκεια ανωτέρω εργασιών την Τετάρτη 26/11/2014 και Πέμπτη 27/11/2014 και κατά τις ώρες 07:00΄ έως 18:00΄, στην Ε.Ο. Βέροιας – Κυψέλης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κυψέλη, στο τμήμα από ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως είσοδο Τ.Κ. Αγίας Βαρβάρας.

-Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αγ. Βαρβάρα – Βεργίνα – Κυψέλη, θα γίνεται διαμέσου της νότιας περιφερειακής οδού Βέροιας – Κοζάνης (οδός προς Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας), περιφερειακά της τοπικής κοινότητας Ασωμάτων έως την συμβολή της με την Ε.Ο. Βέροιας - Κυψέλης (οδός προς Ασώματα). Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί θα ενημερώνονται για την διακοπή της κυκλοφορίας προς Κυψέλη από τις πινακίδες που θα έχουν τοποθετηθεί σύμφωνα με την εγκεκριμένη τεχνική έκθεση.

Β) Τη διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, μετά την ολοκλήρωση των ασφαλτικών εργασιών της προηγούμενης παραγράφου, στην Ε.Ο. Βέροιας – Κυψέλης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βέροια, στο τμήμα από ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως είσοδο Τ.Κ. Αγίας Βαρβάρας. - Οι οδηγοί που κινούνται με προορισμό την Αγ. Βαρβάρα θα συνεχίσουν να εκτρέπονται όπως αναφέρθηκε ανωτέρω, ενώ οι οδηγοί που θα κινούνται από Αγ. Βαρβάρα προς Βέροια θα κινούνται στον προορισμό τους, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στο οποίο θα έχουν ολοκληρωθεί οι ασφαλτικές εργασίες και θα εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας της παρ. Α), ενώ θα επανέρχονται στο κανονικό ρεύμα κυκλοφορίας με προορισμό τη Βέροια μέσω συνδετήριας οδού πλησίον του Α/Κ Βέροιας.

-Από τις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα λεωφορεία των αστικών και υπεραστικών γραμμών, για τα οποία θα υπάρχει χώρος αναμονής μετά τον Α/Κ Βέροιας και θα κινούνται προς Κυψέλη κατόπιν συνεννόησης των σημαιοφόρων του ανάδοχου του έργου, προκειμένου συνεχίσουν την πορεία τους ανάλογα με την φάση των εργασιών ασφαλτόστρωσης. -Μετά το πέρας των εργασιών η οδός θα παραδοθεί στην κυκλοφορία χωρίς οριζόντια σήμανση. Ως εκ τούτου θα τοποθετηθεί σχετική προειδοποιητική πινακίδα ενημέρωσης των οδηγών σε αμφότερους τους κλάδους κυκλοφορίας, έως την ολοκλήρωση της οριζόντιας σήμανσης από τον ανάδοχο του έργου σε συνεργασία με της Τεχνική Υπηρεσία της Π.Ε. Ημαθίας.

Γ) Την κατά περίπτωση εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων λόγω στένωσης οδοστρώματος από την Παρασκευή 28/11/2014 έως την Τετάρτη 03/12/2014 στην Ε.Ο. Βέροιας – Κυψέλης και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας και συγκεκριμένα κατά μήκος Τ.Κ. Αγ. Βαρβάρας έως Μετόχι.

-Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά την διάρκεια των ανωτέρω εργασιών θα πραγματοποιείται εναλλάξ με την βοήθεια σημαιοφόρων αναδόχου εταιρείας και θα δημιουργηθεί μετακινούμενο εργοτάξιο μήκους και αφού τοποθετηθεί η σήμανση σύμφωνα με την εγκεκριμένη τεχνική έκθεση και σχεδιάγραμμα. Η σήμανση θα τοποθετείται πρωινές ώρες και θα απομακρύνεται το απόγευμα μετά το πέρας των εργασιών, οπότε και θα αποδίδεται στην κυκλοφορία η οδός χωρίς οριζόντια σήμανση, πλην όμως θα τοποθετείται προειδοποιητική σήμανση ενημέρωσης των οδηγών, έως την ολοκλήρωση της οριζόντιας σήμανσης από τον ανάδοχο του έργου σε συνεργασία με της Τεχνική Υπηρεσία της Π.Ε. Ημαθίας. -Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν σύμφωνα με τις συνημμένες εγκεκριμένες μελέτες και με μέριμνα του ανάδοχου του Έργου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών και με εναλλάξ κίνηση κατά περίπτωση, ως ορίζεται ανωτέρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΕ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΕ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας γιορτάζει φέτος έναν...

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»: Ανοικτό κάλεσμα στη δράση της «Λευκής Νύχτας»

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»: Ανοικτό...

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας απευθύνει...

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Βέροιας

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο...

Το  1ο Γυμνάσιο Βέροιας «Φιλίππειο»,  το 1ο ΓΕΛ ...

Αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα τύπου LED, για την αναβάθμιση του οδικού φωτισμού στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα τύπου LED, για την...

Ξεκίνησε να υλοποιείται το έργο, Βελτίωση Οδικής...

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Επιμελητήριο Ημαθίας:  Ημερίδα για την εφηβική παραβατικότητα

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Επιμελητήριο Ημαθίας: ...

Το Κέντρο Αναφοράς, Παροχής Συμβουλευτικής και...

Δώρα Κουρκουτά:  «Προσπαθούν σε λίγες  ημέρες να κάνουν ό,τι  επιδεικτικά αγνόησαν 9 χρόνια»

Δώρα Κουρκουτά: «Προσπαθούν σε λίγες ημέρες να κάνουν...

Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης της Δώρας Κουρκουτά...

Από Βελόπουλο, Κουπελόγλου και Κοτίδη:  Ερώτηση στη Βουλή για την δημιουργία cargo αεροδρομίου στην Ημαθία

Από Βελόπουλο, Κουπελόγλου και Κοτίδη: Ερώτηση στη...

Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και...

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Βάναυση προσβολή προς τον Ελληνικό Λαό η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Αντιπολίτευση

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Βάναυση προσβολή προς τον...

Από το πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Ημαθίας Λάζαρου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...