Οι δράσεις και το κοινωνικό έργο του Κέντρου Easy Education από την έναρξη της πορείας μας το 2008

Οι δράσεις και το κοινωνικό έργο του Κέντρου Easy Education από την έναρξη της πορείας μας το 2008

Εκπαιδευτικό έτος 2009 - 2010

 

1) Δημιουργία mini παιδικού πρωταθλήματος με ομάδες του Νομού μας και της Θεσσαλονίκης στα 3 – 5 πηγάδια στη Νάουσα με τη χορηγία του κέντρου μας.

2) Χορηγεία για την υποστήριξη της διοργάνωσης ‘Βικελαία Γιορτή Ποδηλάτου’ του Δήμου Βέροιας με πολλά δώρα και υποτροφίες δωρεάν παρακολούθησης μαθημάτων πληροφορικής στους συμμετέχοντες.

Εκπαιδευτικό έτος 2010 - 2011

3) Σε συνεργασία με το γραφείο νεότητας της ιεράς μητρόπολης Βέροιας και την ευγενική συνεισφορά μαθητών και φίλων μας, ολοκληρώσαμε πολύμηνη δράση συγκέντρωσης ρούχων & παιχνιδιών που παραδόθηκαν στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας Παντελεήμων.

4) Παροχή δωρεάν υποτροφιών παρακολούθησης οργανωμένων προγραμμάτων σπουδών πληροφορικής σε παιδιά οικογενειών με πολύ χαμηλό εισόδημα. Η υποτροφίες δόθηκαν βάσει  γενικότερης δράσης στήριξης που διοργάνωσε ο Δήμος Βέροιας.

Εκπαιδευτικό έτος 2011 - 2012

5)         Παροχή δωρεάν υποτροφιών παρακολούθησης οργανωμένων προγραμμάτων σπουδών πληροφορικής σε όλους τους συμμετέχοντες στις θερινές κατασκηνώσεις που οργανώνει το γραφείο νεότητας της ιεράς μητρόπολης Βέροιας.

Εκπαιδευτικό έτος 2012 - 2013

6)         Συμμετοχή και χορηγία με ταυτόχρονη κλήρωση 20 υποτροφιών παρακολούθησης προγραμμάτων σπουδών πληροφορικής στο φεστιβάλ διαδικτύου που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Βέροιας και η webfest με τίτλο ‘Δημιούργησε το δικό σου Διαδίκτυο’.

7)         Υλοποίηση σεμιναρίου εκπαιδευτών για τους κατόχους του πιστοποιητικού

It Skills Proficiency του τμήματος διεθνών εξετάσεων του πανεπιστημίου Cambridge αλλά και πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πληροφορικής. Το σεμινάριο διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή στο ξενοδοχείο Αιγές.

8)         Χορηγεία για την υποστήριξη της διοργάνωσης ‘Βικελαία γιορτή ποδηλάτου’ του Δήμου Βέροιας με πολλά δώρα και υποτροφίες δωρεάν παρακολούθησης μαθημάτων πληροφορικής στους συμμετέχοντες.

Εκπαιδευτικό έτος 2013 - 2014

9)         Διοργάνωση ημερίδας για την υποστήριξη του κλάδου των αγροτών στο Ν. Ημαθίας με θέμα ‘Πλαίσιο και εφαρμογή της νέας κοινής αγροτικής πολιτικής (ΚΑΠ) 2014 – 2020’. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αιγές με τη συμμετοχή 400 ατόμων.

10)       Χορηγία στη δράση του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας ‘ Ορεινός δρόμος Ξηρολιβάδου’

11)       Υλοποίηση σεμιναρίου εκπαιδευτών για τους κατόχους του πιστοποιητικού

It Skills Proficiency του τμήματος διεθνών εξετάσεων του πανεπιστημίου Cambridge αλλά και πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πληροφορικής. Το σεμινάριο διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή στο Επιμελητήριο Ημαθίας.

Εκπαιδευτικό έτος 2014 – 2015

12)       Πολύμηνη δράση στήριξης της «Πρωτοβουλία για το Παιδί» Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα , αφοσιωμένο στην υπόθεση της προστασίας και της φροντίδας παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη και σε κίνδυνο. Κατά την υλοποίηση της δράσης εκδόθηκε εφημερίδα με την οικονομική στήριξή μας για την ενημέρωση των δράσεων της ‘Πρωτοβουλίας’ στο ευρύ κοινό, συγκεντρώθηκε ικανός αριθμός εθελοντών για το σωματείο, αλλά και ένα ικανότατο ποσό για την εύρυθμη λειτουργία του σωματείου. Επίσης κατά την έναρξη της δράσης στήριξης για τη ‘Πρωτοβουλία’ διοργανώσαμε συγκέντρωση σε κεντρικό καφέ της πόλης μας με σκοπό τη προώθηση της ιδέας του σωματείου αλλά και τη συγκέντρωση χρημάτων για τις πολλαπλές ανάγκες του έργου της ‘Πρωτοβουλίας’.

13)       Στήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα  στην αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τις μηχανές της ομάδας ΔΙ.Α.Σ.

14)       Χορηγεία στις εκδηλώσεις της πόλης μας ‘Αποκριά 2015, μια πόλη μια παρέα’ που διοργάνωσε το ‘Σωματείο ιδιοκτητών καφετεριών κέντρων διασκέδασης και ψυχαγωγίας Βέροιας’. 

 

 

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Easy Education

Βέροια

Εληάς 1, Όροφος 1ος

Καπετάν Άγρα 6, ισόγειο

Τηλ: 23310 70102

Τηλ2: 23310 22004

info@easy-education.gr

www.easy-education.gr

 

Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του Διαβατού Ημαθίας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του...

Στα πλαίσια της δράσης μας "Το Λ.Ε.Β ντύνει τα νιάτα...

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας  στο Νηπιαγωγείο Ασωμάτων

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο Νηπιαγωγείο...

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των...

Η  ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Η ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχτήκαμε και φέτος, τους...

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

Την  Κυριακή 24 Μαρτίου στο  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο...

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης με έμφαση στην πράσινη οικονομία και τις γυναίκες  -Για κάθε θέση εργασίας η επιχορήγηση ανέρχεται σε 12.264 ευρώ

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα...

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, λήγει η προθεσμία υποβολής...

Παρά τις παρεμβάσεις,  συνεχίζονται εσπευσμένα  και ανεξέλεγκτα οι εργασίες στον χώρο της Παλιάς Μητρόπολης Βέροιας

Παρά τις παρεμβάσεις, συνεχίζονται εσπευσμένα και...

Από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας ανακοινώνονται...

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου της  Γ.Σ.Ε.Ε. στη Βέροια, ενόψει της Γενικής  Απεργίας στις 17 Απριλίου 2024

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη κλιμακίου της...

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας στη Βέροια

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα...

Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...