“Κλείνει” λόγω εργασιών την Τρίτη το οδικό τμήμα Κλειδίου -Μεθώνης - Πώς θα κινηθούν  τα αυτοκίνητα

“Κλείνει” λόγω εργασιών την Τρίτη το οδικό τμήμα Κλειδίου -Μεθώνης - Πώς θα κινηθούν τα αυτοκίνητα

Ο Δ/ντης Δ/νσης Αστυνομίας Ημαθίας κ. Γιώργος Τουλίκας αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, λόγω ολικού αποκλεισμού κυκλοφορίας οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Α1- Ε75 ( Α/Κ Κλειδίου έως Α/Κ Μεθώνης) για την εγκατάσταση γεφυρών δυναμικής σήμανσης στην Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Κλειδίου έως τον Α/Κ Μεθώνης την Τρίτη 23/08/2016 και από ώρα 07:00 έως 20:00, αποφάσισε τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

- Τα οχήματα που κινούνται από Βέροια προς Αθήνα, θα εισέρχονται από τον Α/Κ Νησελίου στην Ε.Ο Αλεξάνδρειας – Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη και θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης διαμέσου του Α/Κ Μεθώνης.

- Τα οχήματα που εισέρχονται στην Εγνατία οδό προερχόμενα από Θεσσαλονίκη με προορισμό προς Κατερίνη - Αθήνα θα εισέρχονται από τον Α/Κ Νησελίου στην Ε.Ο Αλεξάνδρειας – Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη και θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης διαμέσου του Α/Κ Μεθώνης.

- Επιπρόσθετα θα τοποθετηθεί σήμανση αποκλεισμού στον Α/Κ Κλειδίου, έξοδο οχημάτων από Βέροια προς Αθήνα και τα οχήματα που τυχόν δεν ακολουθήσουν την προγενέστερη σήμανση, θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης και διαμέσου του Α/Κ Μαλγάρων θα κατευθύνονται στον προορισμό τους.

Κατά την διάρκεια των ανωτέρω εργασιών, η εργοταξιακή σήμανση καθώς και τα μέτρα ασφάλειας που θα εφαρμόζονται, θα είναι σύμφωνα με την εγκεκριμένη τεχνική Έκθεση καθώς και με τα εγκεκριμένα Εγχειρίδια Λειτουργίας και συντήρησης και με τις Προδιαγραφές και Οδηγίες Σήμανσης Εκτελούμενων Έργων των Οδηγιών Μελετών Οδικών Έργων (ΟΜΟΕ – ΣΕΕΟ) σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (ΔΜΕΟ/Ο/613/16-02-2011, ΦΕΚ 905, τ.Β΄ 20-05-2011), σήμανση η οποία εγκρίθηκε ως κατάλληλη προς εφαρμογή για τις ανωτέρω εργασίες από την Εγνατία Οδό Α.Ε.

Η ανωτέρω εγκεκριμένη σήμανση θα τοποθετείται και θα απομακρύνεται από τον ανάδοχο του έργου Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου Α.Ε , με μέριμνα της Εγνατίας Οδού Α.Ε.

-Οι παραβάτες της παρούσης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 420 Π.Κ. και τις διατάξεις των άρθρων 4, 5, 52, 103 και 104 του Ν.2696/1999 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως ισχύει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Χρ. Τσακμακίδου σε ηλικία 64 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Χρ. Τσακμακίδου σε ηλικία 64...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στις...

Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα

Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα

Ευχές για Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα@@ads-588@@

ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

ἐλέῳ Θεοῦ Ἐπίσκοπος καί Μητροπολίτηςτῆς Ἱερᾶς καί...

«ΝΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΕΠΛΗΡΩΤΑΙ ΦΩΤΟΣ …» ύμνος του Πάσχα  Η κορυφαία γιορτή της χριστιανοσύνης. Ευλογημένη μέρα

«ΝΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΕΠΛΗΡΩΤΑΙ ΦΩΤΟΣ …» ύμνος του Πάσχα Η...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, φιλόλογοςΟ μελωδός...

Σήμερα Μ. Σάββατο η κηδεία του Παναγιώτη Χαρέλα

Σήμερα Μ. Σάββατο η κηδεία του Παναγιώτη Χαρέλα

Σήμερα Μ. Σάββατο 4 Μαΐου 2024 στις 12.00 μ.μ. η κηδεία του...

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Αβραμίδου σε ηλικία 88 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Αβραμίδου σε ηλικία 88 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Μ. Σάββατο 4 Μαΐου 2024...

Έφυγε από τη ζωή η Μαργαρίτα Ντόντη σε ηλικία 92 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Μαργαρίτα Ντόντη σε ηλικία 92 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Μ. Σάββατο 4 Μαΐου 2024...

Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Μητροπολιτικό Ναό της Βέροιας

Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Μητροπολιτικό...

Τη Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου το απόγευμα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ευχές για Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα@@ads-588@@

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...