Χθες, από το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας  - Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός  της Αποκριάς ύψους 43.000 ευρώ

Χθες, από το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας - Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της Αποκριάς ύψους 43.000 ευρώ

Ο προϋπολογισμός της αποκριάς ψηφίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας. Είναι ύψους 43.000 ευρώ και περιλαμβάνει δράσεις και εκδηλώσεις από την Τσικνοπέμπτη μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα. Αξιοσημείωτο στο πρόγραμμα που εγκρίθηκε ότι στις εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης στην Πλατεία Καρατάσου θα δοθεί συναυλία από τους Κόζα Μόστρα.

 Απούσα η παράταξη Καραμπατζού

Απούσα από τη συνεδρίαση της Παρασκευής στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του κ. Καραμπατζού. Με τον τέως δήμαρχο να διαμαρτύρεται σε έγγραφη δήλωσή του (βλ. διπλανή στήλη) για έλλειψη προγραμματισμού από την πλευρά της διοίκησης και να χαρακτηρίζει υπερβολικό το ποσό των 13.000 ευρώ για τα έξοδα μετακίνησης των αιρετών για το 2016.

Απαντώντας ο δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης σημείωσε ότι είναι περιττό να σχολιάσει τη συμπεριφορά του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας. «Ο πολιτικός διάλογος θα γίνεται από εμάς εδώ και όχι στα δικαστήρια» τόνισε ο δήμαρχος. Ενώ για τις 13.000 της ετήσιας αποζημίωσης, ο δήμαρχος σχολίασε ότι ο κ. Καραμπατζός κατά τη διάρκεια της 12ετούς θητείας του λάμβανε ημερήσια αποζημίωση ακόμη και για μεταβάσεις του στη Θεσσαλονίκη, κάτι που ο ίδιος δεν έκανε ποτέ, παρότι πολλές φορές μετακινείται με το προσωπικό του αυτοκίνητο. «Και δεν έπαιρνα ποτέ κοντά στις 5.000 μηνιαία αποζημίωση ως δήμαρχος» τόνισε ο κ. Κουτσογιάννης.

Κοντεύει το 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία για την Αποκριά

Στο 90% έχει φτάσει η κάλυψη των ξενοδοχείων της Νάουσας για την περίοδο της αποκριάς και ειδικά για το τελευταίο τριήμερο όπου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του δρώμενου της Μπούλας, που είναι και το σημείο αναφοράς. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας Δημήτρη Μάντσιο η ζήτηση δωματίων συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, ενώ επισκέπτες κατευθύνονται ήδη να διαμείνουν σε ξενοδοχεία και καταλύματα της Βέροιας και της Αλεξάνδρειας. Ο κ. Μάντσιος τόνισε επίσης ότι μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει επίσης και για ημερήσιους επισκέπτες για το τελευταίο διήμερο της αποκριάς, με περισσότερα από 50 λεωφορεία μέχρι στιγμής.

Συμπαράσταση στην οικογένεια του Άνω Ζερβοχωρίου

Τη συμπαράσταση του δημοτικού συμβουλίου στην οικογένεια που χάνει το σπίτι της στο Άνω Ζερβοχώρι εξέφρασε χθες το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας, ζητώντας μια ικανή παράταση και μια κατά το δυνατόν καλύτερη λύση, όπως εισηγήθηκε ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Απόστολος Αποστόλου.

Η δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Λαζαρίδου σημείωσε ότι σε επικοινωνία της με την Κτηματική Υπηρεσία ενημερώθηκε ότι δεν υπάρχει πρόθεση να γκρεμιστεί το σπίτι, αλλά να γίνει μόνο η έξωση λόγω της αυθαιρεσίας.

Παρών στη συνεδρίαση και ο περιφερειακός σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης που εξέφρασε κι αυτός τη συμπαράστασή του στην οικογένεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΕ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΕ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας γιορτάζει φέτος έναν...

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»: Ανοικτό κάλεσμα στη δράση της «Λευκής Νύχτας»

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»: Ανοικτό...

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας απευθύνει...

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Βέροιας

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο...

Το  1ο Γυμνάσιο Βέροιας «Φιλίππειο»,  το 1ο ΓΕΛ ...

Αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα τύπου LED, για την αναβάθμιση του οδικού φωτισμού στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα τύπου LED, για την...

Ξεκίνησε να υλοποιείται το έργο, Βελτίωση Οδικής...

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Επιμελητήριο Ημαθίας:  Ημερίδα για την εφηβική παραβατικότητα

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Επιμελητήριο Ημαθίας: ...

Το Κέντρο Αναφοράς, Παροχής Συμβουλευτικής και...

Δώρα Κουρκουτά:  «Προσπαθούν σε λίγες  ημέρες να κάνουν ό,τι  επιδεικτικά αγνόησαν 9 χρόνια»

Δώρα Κουρκουτά: «Προσπαθούν σε λίγες ημέρες να κάνουν...

Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης της Δώρας Κουρκουτά...

Από Βελόπουλο, Κουπελόγλου και Κοτίδη:  Ερώτηση στη Βουλή για την δημιουργία cargo αεροδρομίου στην Ημαθία

Από Βελόπουλο, Κουπελόγλου και Κοτίδη: Ερώτηση στη...

Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και...

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Βάναυση προσβολή προς τον Ελληνικό Λαό η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Αντιπολίτευση

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Βάναυση προσβολή προς τον...

Από το πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Ημαθίας Λάζαρου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...