Με 34 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Με 34 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση πραγματοποιεί το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 6.00 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα:

-Επί εισήγησης της Ο.Ε. για τη σύναψη δανειακής σύμβασης για αναχρηματοδότηση του υφισταμένου δανεισμού του Δήμου προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

-Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 20/2017 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α.) Δήμου Βέροιας, περί έγκρισης οικονομικών καταστάσεων και ισολογισμού χρήσης 2016.

-Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 14/2017 απόφασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο» Βέροιας, περί έγκρισης οικονομικών καταστάσεων και ισολογισμού χρήσης 2016

-Έγκριση ή μη α) ενστάσεως του εκπτώτου αναδόχου του έργου «Οδική σύνδεση οικισμού Κάτω Βερμίου με τον οικισμό Άνω Βερμίου» και β)  πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του παραπάνω έργου.

-Έγκριση ή μη επιχορήγησης σχολικών επιτροπών για την κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών (Β΄ κατανομή έτους 2017).

-Έγκριση ή μη επιχορήγησης της Σχολικής Επιτροπής Α΄θμιας Εκπ/σης για την κάλυψη δαπάνης υλοποίησης του θεσμού του εθελοντή σχολικού τροχονόμου.

-Έγκριση ή μη α) πρόωρης λύσης της μίσθωσης τμήματος του υπ’ αριθ. 12 αγροτεμαχίου της Τ.Κ. Καστανιάς και β) κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής.

-Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης της χρήσης χώρου του δημοτικού καταστήματος της Τ.Κ. Ν.Νικομήδειας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δημοτικού Σχολείου Ν.Νικομήδειας.

-Έγκριση ή μη επικαιροποιημένου μνημονίου ενεργειών για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο του έτους 2017στον Δήμο Βέροιας.

-Έγκριση ή μη διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια δίσκου μνημοσύνου και άλλων κερασμάτων.

-Έγκριση ή μη διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Βέροιας με το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Βέροιας

-Έγκριση ή μη διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Βέροιας με το Λύκειο των Ελληνίδων-Παράρτημα Βέροιας

-Έγκριση ή μη διενέργειας της δαπάνης για την προμήθεια α) τροφίμων και β) γάλακτος για το δικαιούχο προσωπικό, για τη λειτουργία δομών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, για το έτος 2018.

-Έγκριση ή μη κίνησης διαδικασίας σύνταξης πράξης εφαρμογής στις Π.Ε. 2,3,4,5,7 της Δ.Κ. Μακροχωρίου.

-Έγκριση ή μη κίνησης διαδικασίας σύνταξης μελέτης με τίτλο «Κτηματογράφηση, Πολεοδόμηση, Μελέτη Γεωλογικής Καταλληλότητας και Πράξη εφαρμογής στις πολεοδομικές ενότητες ΠΕ1β, σε τμήμα του της ΠΕ1α του οικισμού Βεργίνας και στην Π.Ε.2β του οικισμού Παλατιτσίων»

-Έγκριση ή μη διενέργειας της δαπάνης για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση στέγης 8ου Νηπιαγωγείου Βέροιας»

-Έγκριση ή μη διενέργειας της δαπάνης για την εκτέλεση του έργου «Ανακατασκευή τμήματος πεζοδρόμου εμπορικού κέντρου»

-Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Απ. Παύλου, Δ.Ε. Βεργίνας, Δ.Ε. Δοβρά και Δ.Ε. Μακεδονίδος».

-Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Διαμόρφωση χώρου στις πηγές Λευκόπετρας»

-Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Παρέμβαση για την ασφαλή χρήση του δημοτικού οικοπέδου Ο.Τ. 316».

-Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Βέροιας  για την πιστοποίηση τους»

-Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Απ. Παύλου  για την πιστοποίηση τους»

-Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Δοβρά  για την πιστοποίηση τους»

-Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Μακεδονίδος  για την πιστοποίηση τους»

-Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας παροχής ξενοδοχειακού καταλύματος

-Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας διοργάνωσης επιμορφωτικής ημερίδας

-Έγκριση ή μη α) επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος χρηματικού ποσού στην Γεωργία Ανδρέου, β) δαπάνης, γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών και δ) διάθεσης της πίστωσης.

-Έγκριση ή μη α) διακοπής προστίμου διατήρησης αυθαίρετης κατασκευής και β) τοποθέτησης της αριθ. 40/2015 έκθεσης αυτοψίας στο Αρχείο.

-Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντος ποσού των κληρονόμων του Δ.Τασιούλη από χρηματικούς καταλόγους παρελθόντων ετών.

-Επί αιτήματος της Α.Μπύρνα για την προσθήκη νέας κατηγορίας στην υπ’ αριθ. 10/2000 επαγγελματική άδεια πωλητή λαϊκών αγορών

-Έγκριση ή μη α) μετάβασης επίσημης αντιπροσωπείας του Δήμου στο Δήμο Καζανλάκ Βουλγαρίας, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της «Εορτής των Ρόδων», β) δαπάνης για την προμήθεια αναμνηστικού δώρου και γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών.

-Έγκριση ή μη α) μετάβασης επίσημης αντιπροσωπείας του Δήμου στον Δήμο Κουρσκ της Ρωσικής Ομοσπονδίας, β) δαπάνης για την προμήθεια αναμνηστικού δώρου και γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών.

-Επί αιτήματος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας για την παραχώρηση της χρήσης της πλατείας του οικισμού Κομνηνίου.

-Επί αιτήματος των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας Ι.Σαφαρίκα – Ι.Μπαρμπαρούση για την παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Δημαρχείου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα...

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ατέχνως» το νέο (11ο)...

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νάουσας

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20...

Σε κλίμα συγκίνησης, ανθρωπιάς και περηφάνιας για το...

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του Πάσχα από τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του...

Πέραν τον προϊόντων που διανέμει σε μηνιαία βάση, ο...

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου  -Ειδική συνεδρίαση με λογοδοσία και τακτική με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την...

Διπλή συνεδρίαση για  το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας,...

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία  των ονομάτων στους δρόμους και στις πλατείες

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία των ονομάτων...

Γράφει ο Αναστάσιος Βασιάδης Η καθιέρωση των...

Τάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Δίνουμε νέα πνοή στις  επενδύσεις σε κινηματογράφο και νέους δημιουργούς

Τάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Δίνουμε νέα πνοή στις ...

Από το βήμα της Ολομέλειας, ο Αν. Γενικός Γραμματέας...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΒΕΡΟΙΑΣ: Πασχαλινό ωράριο στην Αγορά  από τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πασχαλινό ωράριο στην...

Από τη  Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου τίθεται σε ισχύ το...

Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης για την κατανομή του ΕΣΠΑ- Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: «Καμία αδικία, προσχηματική προσπάθεια Βοργιαζίδη να δημιουργήσει εντυπώσεις  για να καλύψει αδυναμίες και ανεπάρκειες της διοίκησής του»  -Απάντηση της ΠΕ Ημαθίας κ

Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης για την κατανομή του...

Απάντηση με καταλογισμό ευθυνών στον δήμαρχο και την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Σε ηλικία 35 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός επιχειρηματίας, Άκης Τσιρίκας, από την Αλεξάνδρεια. @@ads-588@@Το τροχαίο έγινε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Νησί. Το...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...