Ν.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ  Το παραμύθι (αυτή τη φορά) έχει…. «δράκο»

Ν.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ Το παραμύθι (αυτή τη φορά) έχει…. «δράκο»

Από τη Ν.Ε. Ημαθίας του Κινήματος Αλλαγής, γνωστοποιούνται τα εξής:    

Αδιόρθωτοι και ανίκανοι οι προσωρινοί διαχειριστές της κυβερνητικής εξουσίας επιχειρούν για ακόμη μια φορά να κοροϊδέψουν την ελληνική κοινωνία. Αυτή τη φορά όμως το παραμύθι τους έχει «δράκο» και αυτό το γνωρίζουν καλά οι πολίτες που βιώνουν καθημερινά την άθλια πραγματικότητα της «περήφανης διαπραγμάτευσης» και του άχρηστου 3ου Μνημονίου, που μας επιβλήθηκε επειδή ο κ. Τσίπρας είχε «αυταπάτες».

    Σήμερα επιχαίρουν για την…έξοδο από το Μνημόνιο που αυτοί υπέγραψαν, υποθηκεύοντας το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και επιβαρύνοντας την ελληνική οικονομία (και κοινωνία) με δεκάδες δις ευρώ.

    Η πρόσκαιρη επικράτηση του εθνικολαϊκισμού στη χώρα στηρίχθηκε στη δημαγωγία και στο λαϊκισμό, στο ψέμα και στην εξαπάτηση.

    Με αυτά τα «όπλα» θα προσπαθήσουν και πάλι να διατηρήσουν τις θέσεις τους, αντί να ζητήσουν ένα συγγνώμη για τα χαμένα χρόνια. Κάνουν και πάλι το μόνο που ξέρουν, παράγουν (επικοινωνιακό) θόρυβο για τα δήθεν επιτεύγματα τους, επιβεβαιώνοντας ότι οι άδειοι τενεκέδες κάνουν φασαρία και όχι οι γεμάτοι.

    Η ζημιά όμως που προκλήθηκε στη χώρα, αυτή τη περίοδο, είναι ανυπολόγιστη και θα τη βιώνουμε όλοι μας για πολλά χρόνια.

    Πολύ περισσότερο γιατί πρόκειται για μια ζημιά που έγινε στη συνείδηση των απλών ανθρώπων που πίστεψαν στα….ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της «πρώτης φορά Αριστερά». Μια «αριστερά» που κυβερνά σε αγαστή συνεργασία με ένα ακροδεξιό μόρφωμα, υποπροϊόν της συγκυρίας, με μισαλλοδοξία και διχαστικές λογικές.

    Τώρα όμως είναι η ώρα να κάνουμε ένα πραγματικό απολογισμό αυτής της περιόδου και να αναδείξουμε τις πραγματικές διαστάσεις της. Να κατανοήσουμε επιτέλους το μέγεθος της ευθύνης μιας μεγάλης μερίδας του πολιτικού προσωπικού της χώρας που είτε με τα «Ζάππεια» είτε με το «Πρόγραμμα Θεσσαλονίκη» προσπάθησαν -και πέτυχαν- να υφαρπάξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών, δίνοντας (εν γνώσει τους) ψεύτικες ελπίδες για….εύκολους δρόμους.

    Η χώρα μας έχει σήμερα μόνο μια προοπτική. Να επικρατήσουν οι δυνάμεις της λογικής, της  σοβαρότητας και της δημιουργίας. Να ηττηθούν οι δυνάμεις του εθνικολαϊκισμού, της μετριότητας και της αποτυχίας.

    Η χώρα χρειάζεται άμεσα εκλογές για να ανοίξει μια νέα σελίδα στον τόπο. Το «Κίνημα Αλλαγής» θα δώσει τη μάχη με όλους εκείνους που πραγματικά επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια.

    Και τέλος για αυτούς που καπηλεύτηκαν το όνομα της Αριστεράς αναδεικνυόμενοι ως οι καλύτεροι υπηρέτες του ευρωπαϊκού συντηρητικού ιερατείου, τους αρμόζει μια  παραλλαγμένη φράση του μεγάλου ποιητή: «Αποχαιρέτα την Αριστερά που ξεφτέλισες».


Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ημαθίας


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ OFFICE ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ OFFICE ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Η «ΔΙΚΤΥΩΣΗ», πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης...

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου - Εθελοντική αιμοδοσία από το Κέντρο Υγείας Βέροιας

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου - Εθελοντική αιμοδοσία από το...

 Το Κέντρο Υγείας Βέροιας, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018...

Ο ποδηλάτης   Βασίλης Καρυοφιλλίδης στην Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας

Ο ποδηλάτης Βασίλης Καρυοφιλλίδης στην Εύξεινο Λέσχη...

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας είχε την χαρά και την τιμή...

Έτοιμες προς   παραλαβή οι νέες   ταυτότητες των εφέδρων αξιωματικών Ημαθίας

Έτοιμες προς παραλαβή οι νέες ταυτότητες των...

Παρακαλούνται οι έφεδροι αξιωματικοί που υπέβαλλαν...

Εκπαίδευση ειδικών ομάδων της Κεντρικής Μακεδονίας, με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας

Εκπαίδευση ειδικών ομάδων της Κεντρικής Μακεδονίας,...

Από τον Ελληνοαυστρολό Άγγελο Γιαννάκαρο, ιδρυτή της...

Σοφίας Παρασκευόπουλου το ανάγνωσμα...

Σοφίας Παρασκευόπουλου το ανάγνωσμα...

Του Μάξιμου Χαρακόπουλου*Αν τα φαινόμενα ανομίας στα...

Εργασίες βελτίωσης   και αναβάθμισης   των σχολικών   μονάδων στη Νάουσα

Εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης των σχολικών ...

Συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης και αισθητικής...

Δικτύωση κοινωνικών φορέων - Το Κέντρο Συμβουλευτικής  του Δήμου Βέροιας συναντήθηκε  με φορείς της Αλεξάνδρειας

Δικτύωση κοινωνικών φορέων - Το Κέντρο Συμβουλευτικής ...

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η «ΔΙΚΤΥΩΣΗ», πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου ΙΙ από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) Κε.Δι.Βι.Μ.2 με Αριθμό Αδείας 2000440 ξεκινάει...

 Το Κέντρο Υγείας Βέροιας, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 9:00 πμ - 13:00μμ επί της οδού Μοράβα 2, θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοδοσία για τους υπαλλήλους του και το κοινό της περιοχής μας  που επιθυμεί να...

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχτεί την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, τον ποδηλάτη Βασίλη Καρυοφιλλίδη, ο οποίος ξεκίνησε ένα μεγάλο στοίχημα ποδηλατώντας από την Αθήνα προς τον...

Παρακαλούνται οι έφεδροι αξιωματικοί που υπέβαλλαν στη δικαιολογητικά έκδοσης νέας ταυτότητας όπως προσέλθουν στα γραφεία για την παραλαβή αυτής. Ημέρες : Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00 π.μ. έως 13.00 ....