Βελτιωμένη η ΒΕΡΟΙΑ κέρδισε 2-1 τον Αλμωπό στην Αριδαία

Βελτιωμένη η ΒΕΡΟΙΑ κέρδισε 2-1 τον Αλμωπό στην Αριδαία

Νικηφόρο ήταν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, το πιο δυνατό μέχρι σήμερα, για τη "Βασίλισσα του βορρά". Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα επικράτησε με σκορ 2-1 του Αλμωπού στην Αριδαία, δείχνοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες της παρουσιάστηκαν νευρικοί, ιδιαίτερα μετά το τέρμα που δέχθηκαν στο 18ο λεπτό, κάνοντας πολλά ατομικά λάθη και κλείνοντας το 45λεπτο πίσω στο σκορ με 0-1.

Στην επανάληψη βελτίωσαν αισθητά την εικόνα τους, διόρθωσαν τα λάθη και επανέφεραν την ηρεμία στο παιχνίδι τους, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ και φτάνοντας τελικά στη νίκη με 2-1.

Το σίγουρο είναι ότι οι "κυανέρυθροι" θέλουν ακόμη παιχνίδια στα πόδια τους, ώστε να δέσουν ακόμα περισσότερο, αφού μην ξεχνάμε ότι η ομάδα χτίζεται από την αρχή.

Ο Ν. Παπανώτας σιγά-σιγά καταλήγει στο σχήμα και στην ενδεκάδα που θα στηριχθεί τη νέα σεζόν, ενώ πιθανότατα θα υπάρξουν και 2-3 προσθήκες ακόμη ώστε η ομάδα να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς που την περιμένει.

Αγωνιστικά, όπως προαναφέραμε στο πρώτο μέρος ο Αλμωπός ήταν καλύτερος και εκτός από το γκολ που πέτυχε στο 18' με σουτ του Ξόμπλιου και λανθασμένη απόκρουση του Κοντογουλίδη, έχασε τρεις ακόμη καλές ευκαιρίες με τους Ξόμπλιο (6' - 36') και Ελευθεριάδη Α. (35'). Από την πλευρά της η ΒΕΡΟΙΑ απείλησε στο 8' με τον Μυλωνά, στο 15' με τον Κανούλα και στο 40' με τους Μπακάλη - Κυριακίδη (διπλή ευκαιρία).

Στο δεύτερο 45λεπτο η "Βασίλισσα" μπήκε πολύ δυνατά και στο 49' έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση αλλά το μακρινό σουτ του Μούχαλη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας!

Τελικά η ισοφάριση ήρθε δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Μπακάλης πήρε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, έπειτα από λάθος συνεννόηση των γηπεδούχων και με πλασέ αιφνιδίασε τον Καραγιαννίδη γράφοντας το 1-1 για τη ΒΕΡΟΙΑ.

Στο 53' οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να απαντήσουν στο γκολ που δέχθηκαν, αλλά ο γκολκίπερ των "κυανέρυθρων" Μπλατσιώτης απέκρουσε σωτήρια, δύο φορές με τα πόδια, τα διαδοχικά σουτ του Μεντή από κοντά!

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 59' όταν μετά από σέντρα του Σκαθαρούδη από δεξιά, ο Κανούλας πήρε την πρώτη κεφαλιά για να αποκρούσει προσωρινά ο Καραγιαννίδης, με τον επερχόμενο Κυριακίδη με σουτ μέσα από την περιοχή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα!

Από εκεί και μετά, λόγω και των πολλών αλλαγών που έκαναν οι δύο προπονητές, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με το 2-1 να παραμένει μέχρι την λήξη του αγώνα.

Διαιτητές: Μαυρίδης, Παυλίδης, Παρισβάνος.

ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Σαϊνατούδης, Σαμαρόπουλος, Τζημογιάννης, Ασλαμπάλογλου, Μεντής, Ελευθεριάδης Γ., Ξόμπλιος, Ελευθεριάδης Λ., Αλεξ.
Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Βιέντ, Μουλας, Καραγιαννίδης, Μουσόνι, Παπαδημητρίου, Μυλωνάς.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Μπλέτσας, Βεργώνης, Κανούλας, Κυριακίδης, Μυλωνάς.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Σκαθαρούδης, Ζούρκος, Ιωάννου, Τσικόπουλος, Τσουλχάι, Παπουτσίδης. Μισαηλίδης.

Πηγή kerkidasport.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια, μετά τον...

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...