Στα μαχαίρια χθες στη Βουλή Τσίπρας-Καμμένος

Στα μαχαίρια χθες στη Βουλή Τσίπρας-Καμμένος

Επίσημη διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ. - Διαγραφή Παπαχριστόπουλου


Ολομέτωπη επίθεση για οργανωμένο σχέδιο του Μαξίμου για διάλυση της ΚΟ και εν γένει των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του κόμματος, λέγοντας ότι από μήνες, μέσω και δημοσιευμάτων, ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του, φρόντισαν και μεθόδευαν ώστε βουλευτές των ΑΝΕΛ να μεταπηδήσουν σε άλλο κόμμα και δη σε εκείνο του επί τετραετία κυβερνητικού εταίρου.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «εκτέλεση» του, από τον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας ότι είναι ένα «έγκλημα που διέπραξε ο Πρωθυπουργός, το οποίο δεν θα το ξεχάσω ποτέ», ενώ προηγουμένων είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «πήρε το κεφάλι του και το πήγε στον Ερντογάν». Ο κ. Καμμένος προανήγγειλε τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από τους ΑΝΕΛ, γεγονός που θα σημάνει διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, «με πραξικοπηματικό τρόπο».

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ καταφέρθηκε και κατά των βουλευτών και των στελεχών των ΑΝΕΛ οι οποίοι εκφράζουν την στήριξη τους στην Κυβέρνηση, αναφερόμενος ιδιαίτερα στον Τέρενς Κουίκ (σημ: θα καταλάβει την έδρα του Θ. Παπαχριστόπουλου), λέγοντας ότι «εξαγοράζονται» με υπουργικές καρέκλες.

Ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, καταλογίζοντας του τις επιθέσεις που δέχεται ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι ο Πρωθυπουργός απειλεί τον Πάνο Καμμένο, μέσω της μείωσης της ασφάλειας του, μετά την απώλεια της ιδιότητας του Προέδρου Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Μάλιστα, όπως είπε, ίσως παραιτηθεί απο βουλευτής απόψε και ο ίδιος, μετά απο 25 χρόνια παρουσίας στην Βουλή. Επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας τον ως ψυχρό εκτελεστή, για την εκτέλεση, όπως ανέφερε, της Μακεδονίας, στρέφοντας τα πυρά του στο Μαξίμιου και για τις πρόσφατες κρίσεις στις Ενοπλες Δυνάμεις.

Η επιστολή διαγραφής του Θανάση Παπαχριστόπουλου, την οποία είχε προαναγγείλει ο Πάνος Καμμένος, απεστάλη από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ στο γραφείο του προέδρου της Βουλής και σύμφωνα με αυτήν, ο βουλευτής  δεν ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.


Τσίπρας σε Καμμένο:

θα με ευγνωμονείς που κατάλαβα

έγκαιρα το σχέδιό σου να ανατρέψεις την κυβέρνηση

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στον Πάνο Καμμένο απαντώντας  στα περί οργανωμένου σχεδίου του Μαξίμου για διάλυση των ΑΝΕΛ. 

«΄Όπως είδατε είμαι εδώ» τόνισε ο Πρωθυπουργός και συνέχισε λέγοντας:. Όχι για να ακολουθήσω την προσπάθεια που καταβάλλετε. Ομολογώ ότι δεν δύναμαι να παρακολουθήσω την εντατική προσπάθεια να αυτοακυρώσετε ένα σημαντικό κομμάτι της πολιτικής σας ιστορίας.

Ακούγοντάς σας όμως... Τέσσερις φορές αναφερθήκατε για γέφυρες, λες και κάποιος σας το ζήτησε.

Η πόλις: «Καινούργιους τόπου δε θα βρεις, δε θα βρεις άλλες θάλασσες, η πόλις θα σ’ ακολουθεί.

Και σας το αφιερώνω γιατί σε λίγους μήνες αυτό που θα μείνει στην ιστορία είναι τα θετικά που πράξατε. Και σας διαβεβαιώνω: Θα με ευγνωμονείτε που είδα τον σχεδιασμό σας να ανατρέψετε την κυβέρνηση. Και που απέτρεψα να καταγραφείτε στα κιτάπια της ιστορίας ως ένας νέος Αντώνης Σαμαράς».


Η απάντηση του Πάνου Καμμένου

Ο Καμμένος πήρε πάλι τον λόγο μετά τις... βόμβες Τσίπρα για να πει: «Τις γέφυρες μου τις γράψατε χθες σε μήνυμα που μου στείλατε στο κινητό μου. Και δεν σας κρύβω ότι αυτό με ενόχλησε περισσότερο από όλα. Θα σας αφιερώσω εγώ όμως.


Απ’ τον Ματρόζο.

Ήταν ένας μεγάλος ναύαρχος της επανάστασης που έδωσε όλη την περιουσία του για τον αγώνα του 1821.

Εδώ στην Αθήνα στο υπουργείο Ναυτικών ήταν υπουργός ο Κανάρης. Του έλεγαν του Ματρόζου να πας στο φίλο σου και βρες τον. Μπαίνει ο Ματρόζος στο καράβι, περνάει από την Ύδρα, φτάνει στο υπουργείο Ναυτικών. Και τότε στην είσοδο του υπουργείου, ρακένδυτος πια ζητά τον Ψαριανό τον υπουργό και του λέει θέλω να σε δω. Του λέει αυτός στην είσοδο δεν μπαίνουν ζητιάνοι στο υπουργείο.

Και του απαντά τότε: «Αν οι ζητιάνοι σαν κι εμέ δεν έχυναν το αίμα, καπεταναίοι σαν εσέ δεν θα βαζαν το στέμμα».

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκινά σήμερα η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα από τη ΔΥΠΑ

Ξεκινά σήμερα η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα...

Σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ξεκινάει η προπληρωμή...

Άνοιξε η νέα πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για επίδομα μητρότητας  -Αφορά, αυτοαπασχολούμενες, αγρότισσες αλλά και μισθωτές – Προϋποθέσεις και διαδικασία

Άνοιξε η νέα πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για επίδομα...

Διαθέσιμη είναι από χθες Πέμπτη 18 Απριλίου, η νέα...

Αλλαγές και στα κυλικεία των σχολείων, για την μείωση των ποσοστών παιδικής παχυσαρκίας

Αλλαγές και στα κυλικεία των σχολείων, για την μείωση...

Σε μια σημαντική μεταρρύθμιση όλου του πλαισίου...

Επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων του ΤΕΕ

Επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων...

Με κεντρικό μήνυμα «100 χρόνια ΤΕΕ: εκατό χρόνια...

Τέλος το πενθήμερο – Έρχεται  η εξαήμερη εργασία από τον Ιούλιο -Την ίδια στιγμή που σε κράτη-μέλη της ΕΕ πειραματίζονται  με εβδομάδα 4 ημερών εργασίας χωρίς μείωση των αμοιβών

Τέλος το πενθήμερο – Έρχεται η εξαήμερη εργασία από...

Μεγαλώνουν οι κοινωνικοοικονομικές αντιθέσεις μεταξύ...

Στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο, η...

Στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο,...

Παρουσιάστηκε χθες  το Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ -Μεταξύ των υποψηφίων και ο φυλακισμένος εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης

Παρουσιάστηκε χθες το Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ -Μεταξύ...

Το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάστηκε...

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης σε ηλικία 86 ετών

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης σε ηλικία 86...

Ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης, έφυγε από τη ζωή...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων ολοκλήρωσε την συνεδρίασή της και έλαβε τις αποφάσεις για το πού θα καταργηθεί η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, με τα μέτρα να ισχύουν από την 1η Ιουνίου έως τις 15...

Προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ σε όλους τους νέους που θα εμβολιάζονται, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής ενθάρρυνσης των εμβολιασμένων.Η στρατηγική ενθάρρυνσης εμβολιασμένων θα...

@@ads-307@@Για την υπόθεση του ιερέα που απασχολεί την επικαιρότητα, από το πρωί,  μετά την επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες την ώρα που δικαζόταν στο συνοδικό δικαστήριο μίλησε ο μητροπολίτης Βεροίας κ...

Από την Δευτέρα του Πάσχα καταργούνται οι απαγορεύσεις στις διαδημοτικές μετακινήσεις αφού η 3η Μαΐου είναι και επίσημα η ημερομηνία που ανοίγει η εστίαση.Υπενθυμίζεται ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις...