Άνετη η 9η συνεχόμενη νίκη της Βέροιας 3-0 τον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Άνετη η 9η συνεχόμενη νίκη της Βέροιας 3-0 τον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Συνέχισε το σερί των επιτυχιών η ομάδα της Βέροιας με την 9η σερί νίκη της μετά και το 3-0 επί του ΠΑΟ Κουφαλίων.

Η νίκη αυτή σε συνδυασμό και το 0-0 του Άρη Παλαιοχωρίου εντός έδρας με τα Κύμινα της δίνει το δικαίωμα να φιγουράρει πρώτη στην κορυφή της βαθμολογία έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο ( 21/2) με τα Γιαννιτσά

Και ενώ  διανύσαμε και την 18η αγωνιστική   του πρωταθλήματος η εικόνα έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο ποσοστό και μόνο ένα θαύμα θα σταθεί εμπόδιο στην βασίλισσα του βορά να κόψει πρώτη το νήμα και να ανέβει κατηγορία .

Η εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό η ομάδα της Βέροιας δείχνει οτι την αδικεί η κατηγορία στην οποία αγωνίζεται και αυτό δεν κρίνεται μόνο από το καλό ποδόσφαιρο που παίζει, τα αποτελέσματα με την 9η συνεχόμενη νίκη ,  αλλά και οι δηλώσεις όλων των αντιπάλων προπονητών και παραγόντων.

Φυσικά δεν μπορεί κανείς  εφησυχάζει και όλοι μαζί ενωμένοι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και να οδηγήσουν εκ του ασφαλούς την βασίλισσα στον θρόνο της 

   Κέρδισε δίκαια και άνετα

Χωρίς να φορτσάρει σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η Βέροια έφθασε εύκολα σε μία ακόμη νίκη και έδειξε την ανώτερη ποιότητα στο παιχνίδι της στην ποιότητα των παικτών που διαθέτει και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο.

Κράτησε την υπεροχή του αγώνα και στα δύο ημίχρονα πέτυχε σε 30'  λεπτά το 2-0, στο α' ημίχρονο και σε καμία περίπτωση δεν κινδύνευσε η εστία του Κοντογουλίδη .

Στην επανάληψη η ίδια εικόνα με την Βέροια να χάνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη με μεγάλο άτυχο τον Σάκη Κανούλα που δεν μπόρεσε να σκοράρει. Σε πολύ καλή μέρα ο σκόρερ των δύο τερμάτων Γιάννης Τσικόπουλος, ενώ το άλλο γκολ πέτυχε ο αρχηγός Αλέξης Βεργώνης που χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους όταν έγινε αλλαγή να  πάρει και αυτός κάποιες ανάσες. 

Εκείνος όμως που από παιχνίδι σε παιχνίδι εντυπωσιάζει με την απόδοση του είναι ο Λάμπρος Ταίρης που αποκτήθηκε πρόσφατα από το Παλαιοχώρι . Φοβερός παίκτης με σωστές κινήσεις στο χώρο του κέντρου στην πάσα ακριβείας στην κάλυψη κενών σε άμυνα και κέντρο απορώ πως δεν τον εντόπισε κάποια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, γιατί είνια παικταράς.

Γκολ και φάσεις 

 Στα πρώτα λεπτά  η Βέροια είχε μια κεφαλιά του Σάκη Κανούλα άουτ ενώ στο 13' τα Κουφάλια είχαν μια καλή στιγμή με πλασέ του Αποστολίδη, που απόκρουσε ο τερματοφύλακας της Βέροιας Κοντογουλίδης.

Το 1-0 έγινε  στο 15'. Ο Σκαθαρούδης έκανε την σέντρα και ο Βεργώνης αφού στόπαρε την μπάλα με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Στο 30' η Βέροια διπλασίασε τα γκολ της. Ο Μπλέτσας έβγαλε πάσα από αριστερά για τον Τσικόπουλο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 2-0!

 Στο 53' πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Βέροια , ο Κυριακίδης έβγαλε την συρτή σέντρα από αριστερά, αλλά ο Κανούλας στο δεύτερο δοκάρι  δεν μπόρεσε να  σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, χάνοντας ένα σίγουρο γκολ!

Στο 62'  άλλη μια καλή φάση  με το συρτό σουτ του Σκαθαρούδη να  φεύγει λίγο άουτ.

Παρά το 2-0, η Βέροια συνέχισε να απειλεί τον αντίπαλο. Στο 74' σουτ του Κυριακίδη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, στο 79' ο Μαργαρίτης παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 84' όμως μετά τις χαμένες ευκαιρίες ήρθε το 3-0.  Ο Μπλέτσας ήταν αυτός που έκανε  την σέντρα από αριστερά και ο Τσικόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα που ήταν το δεύτερο δικό τέρμα .

Από πλευράς των Κουφαλίων δεν είχαμε ούτε μία καλή ευκαιρία( εκτός της φάσης στο 13' λεπτό)  χάρις στην σωστή αμυντική τακτική των παικτών της Βέροιας που δεν άφησαν περιθώρια για κάτι τέτοιο 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο κ. Λεωνίδας που είχε εύκολο έργο όπως και οι βοηθοί του (Λεωνίδας, Σταφυλάς) του συνδέσμου Τρικάλων

Συνθέσεις 

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης (83' Μυλωνάς), Μουρατίδης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης (75' Λεφίδης), Μπλέτσας (87' Καράμπελας), Κανούλας, Σκαθαρούδης (65' Παπουτζίδης), Τσικόπουλος.

ΚΟΥΦΑΛΙΑ: Κανδυλάπτης, Μπάλιος (83' Ζευκόπουλος, Μαργαρίτης, Χαριζάνης, Βλαχόπουλος, Τσακίρης (67' Λαζαρίδης), Ζαγναφέρης (87' Κατσιπίδης), Αποστολίδης, Συμεωνίδης (78' Αβραμίδης), , Γιαννουπλάκης, Χατζής,

Τα αποτελέσματα 

2ος όμιλος

Βέροια-ΠΑΟ Κουφαλίων 3-0 
Άρης Παλαιοχωρίου-Ολυμπιακός Κυμίνων 0-0 
Αλμωπός Αριδαίας-Μελιτέας Μελίτης 3-0 
ΑΠΕ Λαγκαδά-Αγροτικός Αστέρας 0-2 
ΠΟ Τρίγλιας-Εδεσσαϊκός 1-0 
Ερμής Αμυνταίου-ΑΣ Γιαννιτσά 1-1 
Μακεδονικός-Νίκη Αγκαθιάς 2-3

βαθμολογία 

1)Βέροια            39

- Άρης Παλαιοχωρίου 39

3) Αγκαθιά             36

4) ΠΟ Τρίγλιας        34

5) Εδεσσαικός         30

6) Αγρ. Αστέρας      28

-Αριδαία                 28

8) Μακεδονικός      24

9) ΑΣ Γιαννιτσά      23

10) Κύμινα             17

11) Λαγκαδάς         13

-Κουφάλια              13

13) Αμύνταιο         11

14) Μελιτέας          5

-Βέροια και Γιαννιτσά έχουν έναν αγώνα λιγότερο. 

Επόμενη αγωνιστική 

Μελιτέας - Βέροια 

Αγκαθιά - Τρίγλια 

Κουφάλια- Κύμινα 

Αγρ. Αστέρας- Παλαιοχώρι 

Εδεσσαικός- Αριδαία 

Γιαννιτσά- Λαγκαδάς 

Μακεδονικός- Αμύνταιο 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...