Αγνώριστη ΒΕΡΟΙΑ και ήττα-σοκ στη Ρόδο από τον τελευταίο Ιάλυσο.! με 1-0

Αγνώριστη ΒΕΡΟΙΑ και ήττα-σοκ στη Ρόδο από τον τελευταίο Ιάλυσο.! με 1-0

Ήττα - σοκ με σκορ 1-0 γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ στη Ρόδο από τον ουραγό μέχρι πρότινος Ιάλυσο, για την 11η αγωνιστική της Football League! και η ψαλίδα από τα πρωτοπόρα Τρίκαλα μεγάλωσε στους 7 βαθμούς 

Η Βέροια  παρουσιάστηκε αγνώριστη στον αγωνιστικό χώρο, ίσως και να υποτίμησε τον αντίπαλο, με τους παίκτες της να μην θυμίζουν σε τίποτα την πολύ καλή εμφάνιση του νικηφόρου αγώνα με την Καλαμάτα. Οι Βεροιώτες, πάντως, διαμαρτύρονται έντονα για την ακύρωση ενός τέρματος που πέτυχαν λίγο πριν το φινάλε με τον Μεληκιώτη, το οποίο αρχικά ο διαιτητής μέτρησε αλλά στη συνέχεια συμβουλεύτηκε τον βοηθό (δεν σήκωσε την σημαία του) και τελικά το ακύρωσε!

Το ματς σε γενικές γραμμές ήταν κακό, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ σε μια από τις λίγες επισκέψεις τους στα Βεροιώτικα καρέ. Ήταν το 29ο λεπτό όταν ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Τερζίου προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ο Βοσνιάδης έκανε τραγικό λάθος και ο Μακρυδημήτρης με κοντινή προβολή, άνοιξε το σκορ για τον Ιάλυσο!

Οι Βεροιώτες στο πρώτο μέρος είχαν 2-3 καλές στιγμές, ιδιαίτερα μετά το γκολ που δέχτηκαν. Στο 36' ο Ν. Ζούρκος σούταρε άουτ από καλή θέση, δύο λεπτά αργότερα ο Πεταυράκης δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ανδρούτσου, ενώ στο 44' ο Πασάς από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα και στην επανάληψη, με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν... διαγωνισμό λαθών και να μη μπορούν να βρουν ρυθμό.

Στο 69' η "Βασίλισσα" έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως το σουτ του Χαντζάρα από το ύψος της περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ανδρούτσου! Η "απάντηση" του Ιάλυσου, ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, με τον Νατσιόπουλο να εκτελεί κόρνερ από τα αριστερά, τον Χατζηδίμπα να παίρνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Βοσνιάδη!

Στα τελευταία λεπτά, η ΒΕΡΟΙΑ έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε με το νεοεισελθόντα Μεληκιώτη στο 89', όμως ο διαιτητής είχε άλλη άποψη, καθώς συμβουλεύτηκε τον βοηθό του και τελικά ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ, κάτω από τις διαμαρτυρίες των Βεροιωτών!

Στο 90' ο Τζελάι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα αφήνοντας για τα λεπτά των καθυστερήσεων την ομάδα του με 10 παίκτες, όμως η "Βασίλισσα" δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό εκτός από μια κεφαλιά του Μεληκιώτη που έφυγε λίγο άουτ, με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Mπακογιάννη (Νιδριώτης - Σταυρόγλου) να βρίσκει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη!

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μαρσέλο Τροϊζι): Ανδρούτσος, Τερζίου, Μακρυδημήτρης, Πετράκης (90+4 Φράγκος), Χειμωνέττος Κ, Χατζηδίμπας, Νατσιόπουλος, Τζελάι, Κουγιός (75′ Μαρτσάκης), Πεταυράκης, Αυγενικού.

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης (84' Μεληκιώτης), Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος (52' Μπλέτσας), Βεργώνης, Ζούρκος Ν., Πέντα (62' Χαντζάρας), Σιμόνι, Πασάς.

Δηλώσεις Κώστα Γεωργιάδη μετά τον αγώνα 

«Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν φτάσαμε στα δικά μας στάνταρ που επιθυμούμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Παρασυρθήκαμε στον ρυθμό τους μέσα σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες με αποκορύφωμα την φάση του γκολ του Μεληκιώτη που κακώς ακυρώθηκε και το δοκάρι με τον Χαντζάρα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να αλλάξουμε την κατάσταση.

Αυτό το οποίο οφείλουμε να κάνουμε είναι να γίνουμε πιο δυνατοί γιατί είναι μια μεγάλη μάχη σε όλους του τομείς για να πετύχουμε τον στόχο μας. Να αφοσιωθούμε στο αγωνιστικό, να βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα, ώστε να είμαστε στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου έτοιμοι να πετύχουμε μια νίκη που θα μας ξαναβάλει ακόμα πιο κοντά στις δύο πρώτες θέσεις».

Σχολιάζοντας την φάση του ακυρωθέντος γκολ της ομάδας του, ο Κώστας Γεωργιάδης είπε:

«Ο διαιτητής και ο βοηθός αρχικά έδειξαν σέντρα. Στην συνέχεια ο βοηθός κάλεσε τον διαιτητή και ακύρωσαν το γκολ. Πάντως όλοι λένε πως το γκολ ήταν κανονικό και κακώς ακυρώθηκε».

πηγή. kerkidasport.gr 

αποτελέσματα 

Ιεράπετρα - Θεσπρωτός 1-0
Αιγάλεω - Ολυμπιακός Β. 0-1
Τριγλία - Διαγόρας           1-1
Καβάλα - Ιωνικός             0-0
Νίκη Βόλου - Ασπρόπυργος 3-0
Καλαμάτα - Τρίκαλα        0-1 
Ιάλυσος - Βέροια            1-0

Βαθμολογία

1 Τρίκαλα           25
2 Ιωνικός            21
3 Βέροια             18
4 Ολυμπιακός Β. 17
5 Ιεράπετρα        17
6 Καβάλα           16
7 Διαγόρας Ρ.    15
8 Νίκη Βόλου     15
9 Ασπρόπυργος 14
10 Καλαμάτα      11
11 Αιγάλεω        11
12 Τρίγλια         11
13 Ιάλυσος         9
14 Θεσπρωτός   8

Επόμενη αγωνιστική ( Κυριακή 15/12 ) 
Βέροια- Νίκη Βόλου 
ΟΦ Ιεράπετρας - Αιγάλεω 
Ολυμπιακός β. Τρίγλια
Θεσπρωτός - Καλαμάτα
Τρίκαλα- Ιάλυσος 
Διαγόρας- Καβάλα 
Ιωνικός -Ασπρόπυργος 


Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή, ισόπαλη στο Μακροχώρι η Νάουσα!

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή,...

Συνεχίστηκε  με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής,...

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και Ζαζόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και...

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, Γιώτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...