Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου η πασχαλινή δράση συλλογής τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας με τίτλο “Ημέρα Αγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης”.
Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας. Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας ήταν συγκινητική, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς που χαρακτηρίζει την τοπική μας κοινωνία.
Τα είδη που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη, προσφέροντας ουσιαστική στήριξη και ελπίδα κατά τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.
Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, το περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας, τους εθελοντές, τα σούπερ μάρκετ της πόλης για τη θερμή φιλοξενία τους και προσφορά τους και φυσικά όλες και όλους εσάς.
Τα Σούπερ Μάρκετ που συμμετείχαν:
• Discount- 28ης Οκτωβρίου 28 & Κουγκά Θεοχάρη
• Γαλαξίας -Μεγάλου Αλεξάνδρου 7
• Πίτσιας -Ελευθ. Βενιζέλου 44
• Κρητικός -Αριστοτέλους 17
• Μασούτης – Κ.Καραμανλή & Ελευθ. Βενιζέλου
• Μασούτης – Γρ. Λαμπράκη 60
• Σκλαβενίτης – Ν. Πλαστήρα 55-57
Το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις καρδιές όλων μας, φέρνοντας μήνυμα ελπίδας, αλληλεγγύης και αγάπης. Ας κρατήσουμε το μήνυμα της προσφοράς ζωντανό στηρίζοντας ο ένας τον άλλον.
Η Αντιδήμαρχος
Ελένη Λαφαζάνη





