Δημαιρεσίες στα δημοτικά συμβούλια Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας - Ποιοι εκλέχθηκαν στα προεδρεία, στις οικονομικές επιτροπές και στις επιτροπές ποιότητας ζωής

Δημαιρεσίες στα δημοτικά συμβούλια Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας - Ποιοι εκλέχθηκαν στα προεδρεία, στις οικονομικές επιτροπές και στις επιτροπές ποιότητας ζωής

Τα νέα προεδρεία και τα μέλη των οικονομικών επιτροπών και των επιτροπών ποιότητας ζωής για το 2022 και 2023, εξέλεξαν το πρωί της Κυριακής 9 Ιανουαρίου, τα δημοτικά συμβούλια Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας σε ειδικές δια ζώσης συνεδριάσεις.

Βέροια: Η ίδια σύνθεση στο προεδρείο

Με την ίδια σύνθεση συνεχίζει το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβούλιου Βέροιας, μετά τις δημαιρεσίες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος στο Δημαρχείο.

Έτσι, παραμένει πρόεδρος ο Άρης Λαζαρίδης που ήταν η μοναδική πρόταση που κατατέθηκε από την πλευρά της πλειοψηφίας, 26 ψήφους και 8 λευκά. Αντιπρόεδρος εκ νέου ο Δημήτρης Πυρινός, μοναδική πρόταση της παράταξης Μπατσαρά, με 27 ψήφους, 6 λευκά και ένα άκυρο και Γραμματέας ο Μιχάλης Σουμελίδης, από την παράταξη Παυλίδη με 28 ψήφους και 6 λευκά.

Τη νέα 9μελή Οικονομική Επιτροπή το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας αποτελούν οι: Στέλιος Ασλάνογλου (πρόεδρος), Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέκος Τσαχουρίδης, Στέργιος Διαμάντης, Λάζαρος Ασλανίδης, Άρης Λαζαρίδης, Δημήτρης Πυρινός, Γιώργος Μιχαηλίδης και Κυριάκος Θεοδωρίδης.

Τη νέα 9μελή επίσης Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, αποτελούν οι: ΗλίαςΤσιφλίδης (πρόεδρος), Στέλιος Ασλάνογλου, Λαζ. Ασλανίδης, Θαν. Σιδηρόπουλος, Κώστας Ρίζος, Συρμούλα Τζήμα, Γ. Γουλτίδης, Πετρίνα Μουχτάρη και Δημ..Τσανακτσίδης.

Στη Νάουσα

Στις δημαιρεσίες του Δήμου Νάουσας εκλέχθηκαν στο Προεδρείο: Πρόεδρος ο Γιώργος Βασιλείου, που διαδέχθηκε τον Γιάννη Γιαννούλη και οι Σταύρος Ζάχος και Σταύρος Τσέλιος, στις θέσεις τους αντιπροέδρου και του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου αντίστοιχα..

Στην Οικονομική επιτροπή εκλέχθηκαν: Πρόεδρος Δώρα Μπαλτατζίδου, Αδαμίδης, Βασιλειάδης, Θανασούλης, Τασιώνας, Δολδούρης, Βαλσαμίδης Λακηνάνος, Τσέλιος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής: Πρόεδρος Γιώργος Τριανταφύλλου, Μπαλτατζίδου, Θανασούλης, Τζουβάρας, Καραγιαννίδης, Λαζαρίδου, Κουτσογιάννης, Χατζηιωαννίδης, Παρθενόπουλος.

Στην Αλεξάνδρεια

Η Όλγα Μοσχοπούλου εκλέχθηκε εκ νέου, με 22 ψήφους και 9 λευκά, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας, ενώ στη θέση του αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Δημήτρης Ματσούκας και στη θέση του Γραμματέα ο Γιώργος Μαντζώλας.

Ακολούθησε η διαδικασία εκλογής για τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, από την οποία προέκυψαν τα εξής:

Στην Οικονομική Επιτροπή πρόεδρος παραμένει ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης ο οποίος όρισε ως μέλη και τους αντιδήμαρχους Στέφανο Δελιόπουλο και Στέφανο Δριστά. Εκλέχθηκαν επίσης οι: Όλγα Μοσχοπούλου, Σωτήρης Τόκας (Αθανάσιος Παντόπουλος, Μανώλης Σταυρής αναπληρωματικά μέλη),

Κιρκιλιανίδης Ιωάννης, Παπαδόπουλος Εμμανουήλ (αναπληρωματικά μέλη, Παπαδόπουλος Απόστολος, Βογιατζής Ευάγγελος), Κιοσέογλου Ιερεμίας (Ρεσινιώτης Απόστολος αναπληρωματικά μέλη), Χαλκίδης Μιχαήλ (Κυτούδης Μόσχος αναπληρωματικό μέλος).

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ορίστηκαν από τον Δήμαρχο οι αντδήμαρχοι Νικόλαος Σαρακατσιάνος (ως Πρόεδρος) και οι αντιδήμαρχοι Στέφανος Δριστάς και Αθανάσιος Κούγκας.

Εκλέχθηκαν επίσης: Τόκας Σωτήριος, Παντόπουλος Αθανάσιος, Συρόπουλος Δημήτριος, Καστανά Όλγα, Στυλιανίδης Παρασκευάς, Λαφαζάνη Ελένη, με αναπληρωματικά μέλη τους: Τσιλιοπούλου Πολυξένη, Καμανά Νικόλαο, Βογιατζής Βαγγέλη, Χατζόπουλο Θωμά, Κιοσέογλου Ιερεμία, Μπουκουβάλας Αθανάσιο.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βίντεο της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας για την 50η Επέτειο από την ίδρυσή της, στο μακρινό... 1976!

Βίντεο της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας για την 50η...

Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο με τις δραστηριότητες των...

Μητροπολίτης Βέροιας Παντελεήμων: «Οι επτά λόγοι της Υπεραγίας Θεοτόκου» (Βίντεο)

Μητροπολίτης Βέροιας Παντελεήμων: «Οι επτά λόγοι της...

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος...

Συλλυπητήρια επιστολή του  Σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα» για την πρεσβυτέρα Παρθένα Αβραμίδου-Χαραλαμπίδου

Συλλυπητήρια επιστολή του Σωματείου «Άγιος Γεώργιος...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Άγιος Γεώργιος...

Επίσκεψη από ”Τα Παιδιά της Άνοιξης” στη Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας

Επίσκεψη από ”Τα Παιδιά της Άνοιξης” στη Δ.Ε.Ε.Π....

Από την Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας  Εκλογική...

Προβληματίζουν τα αποτελέσματα των ελέγχων της Τροχαίας στην Κεντ. Μακεδονία - 31.372 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα!

Προβληματίζουν τα αποτελέσματα των ελέγχων της...

Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται...

Τοποθετήθηκαν παγκάκια και κάδοι απορριματων στο κέντρο της Αλεξάνδρειας

Τοποθετήθηκαν παγκάκια και κάδοι απορριματων στο...

Ολοκληρώνονται σταδιακά, έργα από τα 16 της πράξης που...

Αφαίρεσαν αντλία νερού με πετρέλαιο 100 λίτρων! Δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών

Αφαίρεσαν αντλία νερού με πετρέλαιο 100 λίτρων!...

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε...

15Αύγουστος στην Παναγία Σουμελά - Το πρόγραμμα της 1060ης Πανήγυρης

15Αύγουστος στην Παναγία Σουμελά - Το πρόγραμμα της...

Η Πανελλήνια και Πανορθόδοξη γιορτή της Κοιμήσεως της...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Παντρεύεστε;

02 Αυγ 19:55

Σας ενημερώνουμε πως η γραμματεία της καθημερινής εφημερίδας "ΛΑΟΣ" δε θα λειτουργεί το διάστημα 7 - 21 Αυγούστου, οπότε φροντίστε για την έγκαιρη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας. ( απαιτείται από...

Ο έξυπνος συναγερμός TsiF-1000, διαθέτει διαφορετικές επιλογές οπλισμού αλλά και αφοπλισμού επιπέδων και ορόφων, δωματίων ή διαφορετικών χώρων πάντα ξεχωριστά.Υβριδικός συναγερμός με 13 ενσύρματες και 32...

Απεβίωσε σε ηλικία 61 ετών η εκπαιδευτικός Κυρατσώ Σωτ. Πανταζή, προϊσταμένη του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας. Η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή 1 Ιουλίου, στις...

Του ΜάκηΔημητράκη@@ads-307@@Στα 1914, δύο μόλις χρόνια μετά την απελευθέρωση της Βέροιας από τους Τούρκους, «άνοιξε» στην πόλη μας το εξοχικό κέντρο - ταβέρνα «ΑΛΣΟΣ» που αργότερα έγινε γνωστό με την ονομασία...