Δημαιρεσίες στα δημοτικά συμβούλια Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας - Ποιοι εκλέχθηκαν στα προεδρεία, στις οικονομικές επιτροπές και στις επιτροπές ποιότητας ζωής

Δημαιρεσίες στα δημοτικά συμβούλια Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας - Ποιοι εκλέχθηκαν στα προεδρεία, στις οικονομικές επιτροπές και στις επιτροπές ποιότητας ζωής

Τα νέα προεδρεία και τα μέλη των οικονομικών επιτροπών και των επιτροπών ποιότητας ζωής για το 2022 και 2023, εξέλεξαν το πρωί της Κυριακής 9 Ιανουαρίου, τα δημοτικά συμβούλια Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας σε ειδικές δια ζώσης συνεδριάσεις.

Βέροια: Η ίδια σύνθεση στο προεδρείο

Με την ίδια σύνθεση συνεχίζει το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβούλιου Βέροιας, μετά τις δημαιρεσίες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος στο Δημαρχείο.

Έτσι, παραμένει πρόεδρος ο Άρης Λαζαρίδης που ήταν η μοναδική πρόταση που κατατέθηκε από την πλευρά της πλειοψηφίας, 26 ψήφους και 8 λευκά. Αντιπρόεδρος εκ νέου ο Δημήτρης Πυρινός, μοναδική πρόταση της παράταξης Μπατσαρά, με 27 ψήφους, 6 λευκά και ένα άκυρο και Γραμματέας ο Μιχάλης Σουμελίδης, από την παράταξη Παυλίδη με 28 ψήφους και 6 λευκά.

Τη νέα 9μελή Οικονομική Επιτροπή το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας αποτελούν οι: Στέλιος Ασλάνογλου (πρόεδρος), Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέκος Τσαχουρίδης, Στέργιος Διαμάντης, Λάζαρος Ασλανίδης, Άρης Λαζαρίδης, Δημήτρης Πυρινός, Γιώργος Μιχαηλίδης και Κυριάκος Θεοδωρίδης.

Τη νέα 9μελή επίσης Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, αποτελούν οι: ΗλίαςΤσιφλίδης (πρόεδρος), Στέλιος Ασλάνογλου, Λαζ. Ασλανίδης, Θαν. Σιδηρόπουλος, Κώστας Ρίζος, Συρμούλα Τζήμα, Γ. Γουλτίδης, Πετρίνα Μουχτάρη και Δημ..Τσανακτσίδης.

Στη Νάουσα

Στις δημαιρεσίες του Δήμου Νάουσας εκλέχθηκαν στο Προεδρείο: Πρόεδρος ο Γιώργος Βασιλείου, που διαδέχθηκε τον Γιάννη Γιαννούλη και οι Σταύρος Ζάχος και Σταύρος Τσέλιος, στις θέσεις τους αντιπροέδρου και του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου αντίστοιχα..

Στην Οικονομική επιτροπή εκλέχθηκαν: Πρόεδρος Δώρα Μπαλτατζίδου, Αδαμίδης, Βασιλειάδης, Θανασούλης, Τασιώνας, Δολδούρης, Βαλσαμίδης Λακηνάνος, Τσέλιος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής: Πρόεδρος Γιώργος Τριανταφύλλου, Μπαλτατζίδου, Θανασούλης, Τζουβάρας, Καραγιαννίδης, Λαζαρίδου, Κουτσογιάννης, Χατζηιωαννίδης, Παρθενόπουλος.

Στην Αλεξάνδρεια

Η Όλγα Μοσχοπούλου εκλέχθηκε εκ νέου, με 22 ψήφους και 9 λευκά, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας, ενώ στη θέση του αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Δημήτρης Ματσούκας και στη θέση του Γραμματέα ο Γιώργος Μαντζώλας.

Ακολούθησε η διαδικασία εκλογής για τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, από την οποία προέκυψαν τα εξής:

Στην Οικονομική Επιτροπή πρόεδρος παραμένει ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης ο οποίος όρισε ως μέλη και τους αντιδήμαρχους Στέφανο Δελιόπουλο και Στέφανο Δριστά. Εκλέχθηκαν επίσης οι: Όλγα Μοσχοπούλου, Σωτήρης Τόκας (Αθανάσιος Παντόπουλος, Μανώλης Σταυρής αναπληρωματικά μέλη),

Κιρκιλιανίδης Ιωάννης, Παπαδόπουλος Εμμανουήλ (αναπληρωματικά μέλη, Παπαδόπουλος Απόστολος, Βογιατζής Ευάγγελος), Κιοσέογλου Ιερεμίας (Ρεσινιώτης Απόστολος αναπληρωματικά μέλη), Χαλκίδης Μιχαήλ (Κυτούδης Μόσχος αναπληρωματικό μέλος).

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ορίστηκαν από τον Δήμαρχο οι αντδήμαρχοι Νικόλαος Σαρακατσιάνος (ως Πρόεδρος) και οι αντιδήμαρχοι Στέφανος Δριστάς και Αθανάσιος Κούγκας.

Εκλέχθηκαν επίσης: Τόκας Σωτήριος, Παντόπουλος Αθανάσιος, Συρόπουλος Δημήτριος, Καστανά Όλγα, Στυλιανίδης Παρασκευάς, Λαφαζάνη Ελένη, με αναπληρωματικά μέλη τους: Τσιλιοπούλου Πολυξένη, Καμανά Νικόλαο, Βογιατζής Βαγγέλη, Χατζόπουλο Θωμά, Κιοσέογλου Ιερεμία, Μπουκουβάλας Αθανάσιο.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγγελος Τόλκας : «Αγώνας επιβίωσης του Ξενοδοχειακού και Τουριστικού κλάδου στην Ημαθία»

Άγγελος Τόλκας : «Αγώνας επιβίωσης του Ξενοδοχειακού...

Συνάντηση με την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - Ο ΡΟΖΑΚΗΣ,  Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - Ο ΡΟΖΑΚΗΣ, Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ...

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις, ο γνωστός κος Ροζάκης μας...

Επιδότηση για την απόσυρση ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών σχεδιάζει το υπουργείο Ενέργειας

Επιδότηση για την απόσυρση ενεργοβόρων ηλεκτρικών...

Πρόγραμμα επιδότησης νοικοκυριών για την αγορά νέων...

Βέροια: Διαμαρτυρία των εργαζομένων της «ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ» στο Δικαστικό Μέγαρο

Βέροια: Διαμαρτυρία των εργαζομένων της «ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ»...

Με πανό και συνθήματα αντιπροσωπεία του σωματείου...

ΚΙΝΑΛ Ημαθίας: Ζητά διευκρινίσεις για «όσα εξαιρετικά σοβαρά περιστατικά καταγγέλλονται από αναισθησιολόγο του νοσοκομείου Βέροιας», που αποχώρησε από τη θέση της «Θα ακουστούν πολλά, τώρα που ανοίγουν τα στόματα», τονίζει η Ν.Ε.

ΚΙΝΑΛ Ημαθίας: Ζητά διευκρινίσεις για «όσα εξαιρετικά...

Από την Ν.Ε Ημαθίας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ,...

Μαθήματα Μπριτζ για αρχάριους από τη Λέσχη Μπριτζ Βεροίας

Μαθήματα Μπριτζ για αρχάριους από τη Λέσχη Μπριτζ...

Πρώτη συνάντηση το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, 6:30μμ στο...

17.400 βιβλία της προσωπικής συλλογής του Γεώργιου Χ. Χιονίδη στην  Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας - Ευχαριστήριο

17.400 βιβλία της προσωπικής συλλογής του Γεώργιου Χ....

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας ευχαριστεί...

Βέροια: 38 ηλεκτρικά ποδήλατα για μια πιο

Βέροια: 38 ηλεκτρικά ποδήλατα για μια πιο "πράσινη"...

Στην υποβολή πρότασης χρηματοδότησης ύψους 309.949,16€...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Με πανό και συνθήματα αντιπροσωπεία του σωματείου εργαζομένων της κλωστοϋφαντουργίας «Βαρβαρέσος» βρέθηκε χθες το πρωί(Τρίτη 18/01) στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας και διαδήλωσαν για περίπου μία...

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας ευχαριστεί θερμά τον δικηγόρο, τ. νομάρχη,  τ. βουλευτή, ερευνητή και  ιστορικό της Βέροιας, κ. Γιώργο Χ. Χιονίδη για τη συνολική δωρεά των 17.400 βιβλίων της προσωπικής...

Θλίψη σκόρπισε ο αιφνίδιος θάνατος 41χρονης Μαρίας Τσακιρίδου, τραυματιοφορέα στο Νοσοκομείο Βέροιας (αυτό το διάστημα ήταν σε αναστολή εργασίας). Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή στο σπίτι της στην Βέροια το...

Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο Σάββας Πέτρου Μαυρίδης. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, στις 2.30μμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου (κοιμητήρια) Βέροιας. Η ταφή θα γίνει στα κοιμητήρια του Αγίου...