ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ INNER WHEEL ΕΛΛΑΔΑΣ (247 DISTRICT) ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ INNER WHEEL ΕΛΛΑΔΑΣ (247 DISTRICT) ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Πραγματοποιήθηκε στις 1-3 Μαρτίου 2024 στην Πάτρα το Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Inner Wheel Ελλάδας (247 District) στο ξενοδοχείο «My way hotel & events» με τη συμμετοχή 115 Συνέδρων από 324 ενεργά μέλη των 15 Ομίλων στην Ελλάδα και παρουσία της Διοικητού της 88ης Περιφέρειας Inner Wheel Γερμανίας της Ελληνίδας Σοφίας Κουτσόπαππα. Περιελάμβανε ενδιαφέρουσες ομιλίες σχετικά με τον ετήσιο στόχο της Διοίκησης.


Από πλευράς μελών του Ομίλου I.W. Βέροιας παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Ομίλου Ελένη Μπαλτζή και η Προδιοικητής και μέλος του Ομίλου Βιβή Ζητούνη – Ιατροπούλου.

Την πρώτη ημέρα  την κήρυξη του Συνεδρίου έκανε η Διοικητής Ελένη Παναγιώτου του Ομίλου I.W. Κηφισιάς και το καλωσόρισμα στην πόλη της Πάτρας έκανε η Πρόεδρος του Ομίλου I.W. Πάτρας – Βορρά – Ρίου Μαρία Ασημακοπούλου.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των προσκεκλημένων επισήμων από τον Δήμο Πατρέων, την Περιφέρεια Αχαΐας και του Διοικητή της ενιαίας Περιφέρειας 2475 του Ρόταρυ στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια έγινε ομιλία της Ογκολόγου και μέλος του Ομίλου I.W. Πατρών – Βορρά Ρίου Αθηνάς Χριστοπούλου με θέμα: «ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΡΤΡΕΤΑ» με προβολή slides. 


Την παρουσίαση της συνέχειας του βιβλίου «ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 247 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ INNER WHEEL ΕΛΛΑΔΑΣ και της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ I.W. ΕΛΛΑΔΑΣ» έκανε η Προδιοικητής της 247 Περιφέρειας και μέλος του Ομίλου Βέροιας Βιβή Ζητούνη – Ιατροπούλου η οποία επιμελήθηκε, συνέταξε και προσέφερε το βιβλίο εις μνήμην του συζύγου της Προδιοικητή του Ρόταρυ Βασίλη Ιατρόπουλου.

Ένα βιβλίο 70 σελίδων με ημερομηνίες, συνθήματα I.I.W., ονόματα αξιωματούχων, Πανελλήνια και Παγκόσμια Συνέδρια, Αλλαγές Ηγεσίας, Πανευρωπαϊκές Συναντήσεις, επίσημες επισκέψεις Προέδρων I.I.W. στην Ελλάδα, Διευρυμένα Διοικητικά Συμβούλια, προσφορές και δράσεις Περιφέρειας & Ομοσπονδίας, Ευρωπαϊκά Rally, τηλεδιασκέψεις, διαδικτυακά Σεμινάρια και Ινεργουιλικές φιλικές συναντήσεις, συνοδευόμενα όλα με φωτογραφίες.

Η Διοικητής Ελένη Παναγιώτου προσέφερε στην Προδιοικητή Βιβή Ζητούνη – Ιατροπούλου τιμητική πλακέτα εκ μέρους της Ομοσπονδίας I.W. Ελλάδας για τη συγγραφή και ολοκλήρωση του βιβλίου (μία μεγάλη τιμή για τον Όμιλο I.W. Βέροιας).

Η πρώτη ημέρα έκλεισε με δείπνο και μουσική.

Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε με την προσευχή από την Προδιοικητή και τέως Εθνική Εκπρόσωπο Μαρία Πλοιαρχοπούλου του Ομίλου I.W. Ηλιούπολης και την τήρηση ενός λεπτού σιγής υπέρ των Προδιοικητών Ρούλας Παπαδοπούλου, Μαριάννας Μαλτέζου και Ελένης Γιαννιδάκη που έφυγαν αυτή την χρονιά από τη ζωή.

Έγινε το καλωσόρισμα από την Διοικητή, η εκλογή της Προέδρου και της Γραμματέως του Συνεδρίου, η Ανάγνωση του ονομαστικού καταλόγου των εκλεκτόρων, η ανάγνωση των πρακτικών της διαδικτυακής Γενικής Συνέλευσης της 19ης Ιουνίου 2023, ο απολογισμός της Διοικητού Ελένης Παναγιώτου και της Εθνικής Εκπροσώπου Ρόζμαρι Νικολακοπούλου του Ομίλου I.W. Αθηνών – Βορρά, η ενημέρωση από την Ταμία της Ομοσπονδίας Ελένης Κυριακοπούλου του Ομίλου I.W. Patra Europea και η ενημέρωση προς τις Συνέδρους για το 19ο Παγκόσμιο Συνέδριο που θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2024 στο Manchester της Αγγλίας για τα 100 χρόνια INNER WHEEL και τέλος η ενημέρωση για τον τρόπο ψηφοφορίας των εκλογών για το Διοικητικό Συμβούλιο του I.I.W. Μετά το μεσημεριανό γεύμα των συνέδρων ακολούθησαν η διεξαγωγή εκλογών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας της ινεργουιλικής χρονιάς 2024 – 2025 καθώς και η εκλογή της Εθνικής Εκπροσώπου και της Αναπληρωματικής της.

Ακολούθησε σε προβολή slides η παρουσίαση του έργου των Ομίλων μεταξύ και του δικού μας Ομίλου I.W. Βέροιας, η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του ερωτηματολογίου για το μέλλον του Inner Wheel και σε ανοιχτή συζήτηση αναφέρθηκε η πιθανή υποψηφιότητα για την ανάληψη Ευρωπαϊκού Rally το 2028 από την Ομοσπονδία στην Ελλάδα.

Η Πρόεδρος του Ομίλου I.W. Ηλιούπολης Νέλλη Μπέλκη παρουσίασε ένα θέμα με προβολή slides «ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ INNER WHEEL».

Στη λήξη του Συνεδρίου έγινε ανασκόπηση των εργασιών και η δεύτερη ημέρα έληξε με το δείπνο της Διοικητού σε Bar Restaurant με μουσική και χορό σε καρναβαλική διάθεση.

Η τρίτη ημέρα ξεκίνησε με τον εκκλησιασμό των συνέδρων στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου, την ξενάγηση στο Αχάια Κλάους (δοκιμή κρασιών) και γεύμα σε εστιατόριο στην κορυφή του λόφου Καστριτσίου.Μετά από διαφωνίες, συμφωνίες, παραλήψεις, διορθώσεις, ενημερώσεις και παρατηρήσεις των συνέδρων προς το Προεδρείο του πάνελ, οι στόχοι του Συνεδρίου για αλληλογνωριμία, προώθηση φιλίας, ενθάρρυνση αρχών της προσωπικής προσφοράς υπηρεσιών, συνεργασίας, αλληλεγγύης, δημιουργίας, αναγνώρισης, καταξίωσης και προώθησης της παγκόσμιας κατανόησης, επιτεύχθηκαν στο μεγαλύτερο βαθμό με τις κατευθυντήριες γραμμές προς τις Αξιωματούχους και την εισδοχή νέων μελών.Με το σύνθημα της Προέδρου του I.I.W. Trish Douglas «SHINE A LIGHT», το οποίο μας προτρέπει να ρίξουμε ένα φως για να μπορέσουμε να γνωρίσουμε περισσότερο και καλύτερα την Παγκόσμια Οργάνωση I.I.W., η οποία αποτελείται από 120.000 μέλη σε 4.000 Ομίλους και να μπορέσουν να μας καταλάβουν οι άλλοι, έκλεισε ένα πολύ όμορφο και εποικοδομητικό Πανελλήνιο Συνέδριο.

Εκ του Ομίλου

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλυτα πετυχημένος ο 20ος Δρόμος Θυσίας στη Νάουσα (ΦΩΤΟΣ)

Απόλυτα πετυχημένος ο 20ος Δρόμος Θυσίας στη Νάουσα...

Με απόλυτη επιτυχία και με τις συμμετοχές να ξεπερνούν...

Έφυγε από τη ζωή ο Σωτήριος Αντωνόπουλος σε ηλικία 68 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Σωτήριος Αντωνόπουλος σε ηλικία 68...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Δευτέρα 20 Μαΐου 2024...

Τα πρωτοσέλιδα των εφήμεριδων ΒΕΡΟΙΑ - ΚΕΡΚΙΔΑ (20/5/2024)

Τα πρωτοσέλιδα των εφήμεριδων ΒΕΡΟΙΑ - ΚΕΡΚΙΔΑ (20/5/2024)

Τα πρωτοσέλιδα των εφήμεριδων ΒΕΡΟΙΑ - ΚΕΡΚΙΔΑ (20/5/2024)

Λαμπρός εορτασμός των Μυροφόρων στην Αλεξάνδρεια της Ρουμανίας προεξάρχοντος του κ. Παντελεήμονος

Λαμπρός εορτασμός των Μυροφόρων στην Αλεξάνδρεια της...

Το πρωί της Κυριακής, 19ης Μαΐου, στην πανηγυρίζουσα...

Ευρωεκλογές 2024: Ό,τι συμβαίνει στην Ευρώπη, έχει επιπτώσεις στην Ελλάδα - Αποχή σημαίνει ότι αποφασίζουν άλλοι για μας!

Ευρωεκλογές 2024: Ό,τι συμβαίνει στην Ευρώπη, έχει...

  Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της...

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Πρόσκληση σε σύσκεψη για κατανομή χώρων στους συμμετέχοντες στις Ευρωεκλογές

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Πρόσκληση σε σύσκεψη για κατανομή...

Καλούνται από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας οι εκπρόσωποι...

Β. Μεϊμαράκης από την Παναγία Σουμελά:Αγωνιζόμαστε για την επίσημη αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από την διεθνή κοινότητα

Β. Μεϊμαράκης από την Παναγία Σουμελά:Αγωνιζόμαστε για...

Στην Παναγία Σουμελά, στη Βέροια όπου χτυπά η καρδιά...

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο 1ο Νηπιαγωγείο και στο 1ο Δημοτικό Βέροιας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο 1ο Νηπιαγωγείο και...

Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024, μέλη του ΔΣ του Λ.Ε.Β....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...