Στις άμεσες προτεραιότητες του δημάρχου Βέροιας η ολοκλήρωση του έργου υδροδότησης της Μικρής Σάντας

Στις άμεσες προτεραιότητες του δημάρχου Βέροιας η ολοκλήρωση του έργου υδροδότησης της Μικρής Σάντας

Στο τεχνικό πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό 2015 του Δήμου Βέροιας είναι ενταγμένο το έργο της ολοκλήρωσης υδροδότησης του οικισμού Μικρής Σάντας. Μάλιστα το έργο αυτό είναι στις άμεσες προτεραιότητες του Δημάρχου και της Διοίκησης του Δήμου, γι’ αυτό και αναμένεται να ολοκληρωθεί και να τεθεί σε λειτουργία μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Αυτά προκύπτουν από έγγραφη απάντηση που έδωσε η ΔΕΥΑΒ σε επιστολή του Γιώργου και της Άννας Καλογήρου και την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Δημήτρης Δάσκαλος.

 

Ολόκληρη η αναντητική επιστολή έχει ως εξής:

“Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης {Δ.Ε.Υ.Α.Β.} Βέροιας,απαντώντας σε επιστολή του ζεύγους Γιώργου και Άννας Καλογήρου,σχετικά με το πρόβλημα της ύδρευσης του οικισμού της Μικρής Σάντας, έκανε γνωστά,στις 14/4/2015, τα εξής:

« Απαντώντας στην με αρ. πρωτ. 1350/30.3.2015 επιστολή σας, σχετικά με το έργο «υδροδότηση του οικισμού Μικρής Σάντας  από τις πηγές Λευκόπετρας» σας πληροφορούμε πως:

1.Το έργο του θέματος εντάχθηκε το 2009 στην τελευταία τροποποίηση του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ», δημοπρατήθηκε το 2009 από την Διεύθυνση Τεχνικών του Δήμου Βέροιας, συμβασιοποιήθηκε το 2009 και άρχισε να υλοποιείται.

2.Η κατασκευή του έργου διακόπηκε στα τέλη του 2010 λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών,διότι το πρόγραμμα δεν απέστειλε τα χρήματα για την εξόφληση των λογαριασμών στον Δήμο Βέροιας.

3.Το έργο διακόπηκε όταν ολοκληρώθηκαν όλες οι εργασίες.Η μόνη εκκρεμότητα ήταν η εξόφληση του αναδόχου,η ολοκλήρωση της ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων και  η θέση σε λειτουργία αυτών.Δεν υπάρχει καμιά απολύτως φθορά στο έργο.

4.Όπως γνωρίζουμε στο τεχνικό πρόγραμμα και στον προυπολογισμό 2015 του Δήμου Βέροιας είναι ενταγμένο το έργο ολοκλήρωσης και θέσης σε λειτουργία του εν λόγω έργου.

Σ ε επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο Διευθυντή του Δήμου μας πληροφόρησε πως η ολοκλήρωση του έργου είναι στις άμεσες προτεραιότητες του Δημάρχου και της Διοίκησης του Δήμου.

Η γενική εντύπωση είναι πως σύντομα το έργο θα τεθεί σε λειτουργία,με ορίζοντα το επόμενο τρίμηνο.

Η συνδρομή της Δ.Ε.Υ.Α.Β. ήταν στην σύνταξη της μελέτης του έργου και στην επίβλεψη αυτού.Η κατασκευή του έργου έγινε εξ’ ολοκλήρου από την Διεύθυνση Τεχνικών του Δήμου Βέροιας.Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Διευθύνουσα Τεχνική Υπηρεσία του έργου,στην οποία υπάρχει και ο φάκελος του έργου.

 

Ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής

ΔΑΣΚΑΛΟΣ Γ.  ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόγραμμα κίνησης του  Μητροπολίτου κ. Παντελεήμονος για τη Μεγάλη Εβδομάδα 2024

Πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτου κ. Παντελεήμονος...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και...

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ   Ν.  ΗΜΑΘΙΑΣ:  Ενημέρωση για τα μέτρα  της  αντιπυρικής  περιόδου

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ: ...

Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης προς τους πολίτες,...

Η Αρχή Πολιτικής  Αεροπορίας απαντάει στην  Ερώτηση της «Ελληνικής Λύσης» για τη Δημιουργία cargo αεροδρομίου στην Ημαθία

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας απαντάει στην Ερώτηση...

Στην  Ερώτηση της «Ελληνικής Λύσης» που συνυπογράφει...

Έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 26/4 του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας

Έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 26/4 του Δημοτικού...

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας...

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Ημαθιώτης δικηγόρος Κώστας Γιοβανόπουλος

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Ημαθιώτης δικηγόρος Κώστας...

Ο πρώην βουλευτής Ημαθίας και στέλεχος του κόμματος...

Εορτασμός  202ης επετείου  ολοκαυτώματος της Νάουσας κατά την  επανάσταση του 1822-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Εορτασμός 202ης επετείου ολοκαυτώματος της Νάουσας...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2024• Χώρος Τέχνης «Ναϊάς», ώρα 18:00:...

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 35χρονος επιχειρηματίας Άκης Τσιρίκας από την Αλεξάνδρεια

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 35χρονος επιχειρηματίας Άκης...

Σε ηλικία 35 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός...

Απομακρύνει  εγκαταλελειμμένα οχήματα η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας

Απομακρύνει εγκαταλελειμμένα οχήματα η Δημοτική...

 Άλλο ένα όχημα εγκαταλελειμμένο απομακρύνθηκε με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Σε ηλικία 35 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός επιχειρηματίας, Άκης Τσιρίκας, από την Αλεξάνδρεια. @@ads-588@@Το τροχαίο έγινε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Νησί. Το...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...